
Venezuela'da Deportivo Lara ile Deportivo Anzoategui arasında oynanan karşılaşmanın başlama vuruşunun ardından her iki takım oyuncuları da aynı anda oldukları yerde kaldı. 1 dakika boyunca hiçbir oyuncu yerinden kımıldamazken, futbolcuların hükümeti protesto ettikleri öğrenildi.
HÜKÜMETİN MAĞDUR ETTİĞİ KİŞİLERE DESTEK VERDİLER
Başlama vuruşunun ardından iki takım oyuncuları da 1 dakika boyunca hareket etmedi. 1. dakikanın dolmasının ardından iki takımın kaptanları birbirlerine işaret ederek maça kaldıkları yerden devam etti. Bu eylemin amacı ülkedeki Nicolas Maduro hükümetini protesto ettikleri için mağdur olan kişilere destek amacı taşıyordu.
BÜTÜN MAÇLARDA AYNI SENARYO
Eylemler bu maçla sınırlı kalmadı. Haftanın bütün maçlarında takımlar aynı protestoyu tekrarladı. Elde edilen bilgiye göre eylemlerden sadece futbolcuların haberi vardı.
Ülkede son yaşanan olaylarda 29 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.
Son Dakika › Spor › Venezuela'da Futbolcular, Hükümeti Protesto İçin 1 Dakika Boyunca Kımıldamadı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.