Dönüşü efsane oldu! Erling Haaland'dan bir rekor daha - Son Dakika
Spor

Dönüşü efsane oldu! Erling Haaland'dan bir rekor daha

Premier Lig'de Manchester City, Erling Haaland'ın sakatlıktan golle döndüğü maçta deplasmanda Southampton'ı 4-1 mağlup etti. Karşılaşmada 2 gol atan Haaland ligdeki gol sayısını 30'a çıkardı ve bu alanda yeni bir rekora imza attı.

08.04.2023 21:53  Güncelleme: 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'in 30. haftasında Manchester City, Southampton deplasmanına konuk oldu. Pep Guardiola'nın ekibi karşılaşmayı 4-1 kazandı.

HAALAND, SAHNEDE

İngiliz devi Manchester City, sakatlıktan geri dönen Erling Haaland'ın 45. dakikada attığı golle devreyi önde tamamladı.

CİTY FARKLI KAZANDI

Jack Grealish, 58. dakikada farkı ikiye çıkardı. Erling Haaland, 68. dakikada sahneye yeniden çıktı ve durum 3-0 oldu. Southampton 72. dakikada Sekou Mara'nın attığı golle farkı 2'ye indirdi. Karşılaşmada son golü 75. dakikada penaltıdan Julian Alvarez kaydetti.

HAALAND TARİHE GEÇTİ

Erling Haaland, bu maçtaki golleriyle birlikte ligde 27 maçta 30 gole ulaştı. Norveçli golcü, bu gol sayısına en az maçta ulaşan futbolcu olarak rekor kırdı. Haaland'ın attığı ilk golde asist yapan Kevin De Bruyne ise ligde 100 asiste ulaştı.

PUAN DURUMLARI

Bu sonucun ardından Manchester City, 67 puana yükseldi ve lider Arsenal'i takibini sürdürdü. Southampton 23 puanda kaldı. Manchester City ligde gelecek hafta sahasında Leicester City'yi ağırlayacak. Southampton, Crystal Palace'ı konuk edecek.

Dönüşü efsane oldu! Erling Haaland\'dan bir rekor daha
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Dönüşü efsane oldu! Erling Haaland'dan bir rekor daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement