Drogba: Mourinho'yu Özel Yapan… - Son Dakika
Spor

Drogba: Mourinho'yu Özel Yapan…

Drogba: Mourinho\'yu Özel Yapan…

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, eski teknik direktörü Jose Mourinho’nun kendisini dünyanın en büyük futbolcularından biri yaptığını söyledi.

19.12.2013 18:51

Chelsea'de Drogba sevinci

İngiliz The Sun gazetesine konuşan yıldız futbolcu, Mourinho ile ilgili bilinmeyenlerini anlattı. Marsilya'da oynarken, İngiltere'ye transferi için başarılı teknik adamın kendisini aradığını söyleyen Didier Drogba, "beni Drogba yapan, Mourinho'dur" dedi.

Dünyanın en iyi forvetleri arasında gösterilen Drogba, "Mourinho bana ' Thierry Henry, Ruud van Nistelrooy veya benzeri büyük bir oyuncu olmak istiyorsan, İngiltere'ye gelmelisin. Gelip Chelsea'de benimle çalışmalısın' dedi" ifadelerini kullandı.

Chelsea'ye transfer olduğunda da kaliteli futbolcular olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, "Chelsea'de John Terry, Frank Lampard, Peter Cech gibi oyuncular vardı ve hepsi de futbol oynamayı iyi biliyorlar. Ancak Mourinho onlara kazanma hırsını aşıladı. Bize sadece kazanmayı isteyen ve düşünen oyunculara çevirdi." dedi.

"En şanslı adamım"

Jose Mourinho'nun inanılmaz bir kazanması hırsı olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, "O kazanmak için yaşıyor. Teknik direktörlerin çoğu 'Ben kazanmak için çalışacağım ama zor olacak' der. Mourinho'yu özel yapan, 'ben kazanmak için buradayım' diyor ve kazanıyor. Mourinho Chelsea'den ayrıldığında bile onun takıma bıraktığı kazanma zihniyeti orada kaldı. Onu Chelsea'ye miras bıraktı." şeklinde konuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Drogba: Mourinho'yu Özel Yapan… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement