Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli sporcu Cebrail Gençoğlu, memleketi Erzurum'da çiçeklerle karşılandı - Son Dakika
Spor

Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli sporcu Cebrail Gençoğlu, memleketi Erzurum'da çiçeklerle karşılandı

Dünya Kick Boks Şampiyonası\'nda gümüş madalya kazanan milli sporcu Cebrail Gençoğlu, memleketi Erzurum\'da çiçeklerle karşılandı

Portekiz'in Albufeira kentinde düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda 63 kiloda gümüş madalya kazanan milli sporcu Cebrail Gençoğlu, Erzurum'da büyük bir karşılama töreniyle karşılandı. Gençoğlu, antrenmanlarına devam edeceğini ve önümüzdeki yıl altın madalya hedeflediğini belirtti. Törene katılan Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak da Gençoğlu'nu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

29.11.2023 20:00

Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli sporcu Cebrail Gençoğlu, memleketi Erzurum'da çiçeklerle karşılandı.

Portekiz'in Albufeira kentinde 17-26 Kasım'da gerçekleştirilen şampiyonada, 63 kiloda gümüş madalyanın sahibi olan Gençoğlu, Erzurum'a geldi.

Başarılı sporcu için kentteki havalimanında arkadaşları ve Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Büyükşehir Belediyesince karşılama töreni düzenlendi.

Programda katılımcılar tarafından tebrik edilen Gençoğlu'na çiçek verildi.

Milli kick boksçu Cebrail Gençoğlu, yaptığı konuşmada, kendisini karşılayanlara teşekkür ederek antrenmanlarını ara vermeden sürdüreceğini söyledi.

Şampiyonaya sıkı hazırlanarak dünya ikincisi olduğunu belirten Gençoğlu, "Hedefim ünvanımı koruyup altın madalyayla ülkeme dönmekti ama olmadı. Bu durum sporun doğasının bir parçası ancak bu beni daha çok motive ediyor. Önümüzdeki yıl için daha fazla çalışacağım ve altın madalyayı tekrar kazanıp ait olduğu yere, ülkemize getireceğim. Şimdi takvimimizde yer alan turnuva ve şampiyonalara odaklanarak en iyi sonuçla dönmek için var gücümle çalışacağım." diye konuştu.

Karşılama törenine katılan ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak da milli sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Gençoğlu'nun istikrarlı bir sporcu olduğunu vurgulayan Çakmak, "Cebrail hocamız akademide olduğu kadar ringlerde de başarılı bir sporcu. Kendisi defalarca kürsünün en üst basamağına çıkarak ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etti ve İstiklal Marşı'mızı tüm dünyaya dinletti. Cebrail hocamızın başarıları bizleri şaşırtmıyor, sıkı çalıştığını herkes bilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli sporcu Cebrail Gençoğlu, memleketi Erzurum'da çiçeklerle karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement