Müthiş karşılaşma sonrası sinir küpüne dönen Messi, Hollandalı hocayı canlı yayında sert eleştirdi - Son Dakika
Spor

Müthiş karşılaşma sonrası sinir küpüne dönen Messi, Hollandalı hocayı canlı yayında sert eleştirdi

Dünya Kupası çeyrek final turunda normal süresi 2-2 biten maçta Arjantin, seri penaltı atışlarında Hollanda'yı yenerek yarı finale çıktı. Mücadelenin ardından oldukça gergin bir röportaj veren Messi, Hollanda'nın hocası Van Gaal için, "İyi futbol oynattığını söylüyor ama ben sadece uzun top atıldığını gördüm." dedi.

10.12.2022 09:24  Güncelleme: 11:18

Hollanda'yı seri penaltı atışları sonrası eleyen Arjantin, Dünya Kupası'nda adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşmanın ardından röportaj veren Messi, hakemi ve Hollanda Teknik Direktörü Van Gaal'i fena bombaladı.

"HAKEM DOĞRU BİR SEVİYEDE YÖNETİM GÖSTERMEDİ"

Maçın hakemi Lahoz'u eleştiren Messi, "Maç 2-2'ye geldiğinde sinirlendim. Hakem hakkında konuşmak istemiyorum çünkü dürüst olursanız gerçeği söylerseniz cezalandırılacağınızı bilirsiniz. Hakem doğru bir seviyede yönetim göstermedi. FIFA'nın da böyle hazır olmayan bir hakem konusunda dikkatli olmalıydı." ifadelerini kullandı.

"BEN SADECE UZUN TOP ATILDIĞINI GÖRDÜM"

Lionel Messi maç öncesinde Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal'in kendisi için dediği, "Messi bireysel yetenekleriyle sonucu belirleyebilecek bir oyuncu. 2014'te topa dokunmadı ama penaltılarda kaybettik" sözlerine yanıt verdi. Arjantinli yıldız açıklamasında, "Van Gaal iyi futbol oynattığını söylüyor ama ben sadece uzun top atıldığını gördüm" sözlerini kullandı.

Müthiş karşılaşma sonrası sinir küpüne dönen Messi, Hollandalı hocayı canlı yayında sert eleştirdi

Son Dakika Spor Müthiş karşılaşma sonrası sinir küpüne dönen Messi, Hollandalı hocayı canlı yayında sert eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement