Dünya Şampiyonu Taşpınar, Sevinçle Karşılandı - Son Dakika
Spor

Dünya Şampiyonu Taşpınar, Sevinçle Karşılandı

Dünya Şampiyonu Taşpınar, Sevinçle Karşılandı

101 ülkeden binlerce sporcunun katılımı ile Malezya’nın Longkawi kentinde gerçekleştirilen IFMA 2014 Dünya Muaythai Şampiyonası’nda ilk kez ay-yıldızlı forma giyen Şuheda Dilek Taşpınar’ın dünya şampiyonu olması sevinçle karşılandı.

14.06.2014 20:22

101 ülkeden binlerce sporcunun katılımı ile Malezya'nın Longkawi kentinde gerçekleştirilen IFMA 2014 Dünya Muaythai Şampiyonası'nda ilk kez ay-yıldızlı forma giyen Şuheda Dilek Taşpınar'ın dünya şampiyonu olması sevinçle karşılandı.

Dünya Şampiyonu Taşpınar, okulu olan Atatürk Ortaokulu'nun müdürü Hüseyin bal tarafından ödüllendirildi. Taşpınar ile gurur duyduklarını belirten Atatürk Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bal, "Şuheda Dilek Taşpınar'ın Malezya'da düzenlenen Dünya Muaythai Şampiyonası'nda minik bayan 39 kilogramda 1'incilik elde etmesinden dolayı büyük onur ve gurur duyduk. Biz de okul idaresi olarak elde ettiği başarıdan dolayı onu ödüllendirdik ve başarılarının devamını diledik" dedi.

Malezya'ya ay-yıldızlı formayı en iyi şekilde temsil etmek için gittiğini belirten şampiyon sporcu Şuheda Dilek Taşpınar, "Bu başarıyı elde ettiğim için çok mutluyum. Bu madalyayı önce babam, ailem ve hocalarım olmak üzere herkese armağan ediyorum. Çalışmalarıma ara vermeden devam edeceğim. İnşallah ileride daha güzel başarılar elde ederim. Avşar Spor Merkezi ve Hocam Yasin Avşar'a teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dünya Şampiyonu Taşpınar, Sevinçle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement