Dünya Şampiyonundan Başkan Vekili Göksel'e Ziyaret - Son Dakika
Spor

Dünya Şampiyonundan Başkan Vekili Göksel'e Ziyaret

Dünya Şampiyonundan Başkan Vekili Göksel\'e Ziyaret

Tayland'da düzenlenen güreş müsabakasında Dünya Şampiyonu olan Barış Güngör, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen'i ziyaret etti.

13.09.2012 12:51  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tayland'da düzenlenen güreş müsabakasında Dünya Şampiyonu olan Barış Güngör, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Göksen, Gaziantep'te genç bir sporcunun dünya şampiyonu olarak olağan üstü bir başarı göstermesinden dolayı gurur duyduklarını belirtti. Genç sporcuya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Göksen, "Ata sporumuz olan güreşi dünya şampiyonasında en iyi şekilde temsil eden genç sporcumuz Barış'a teşekkür ediyorum. Yabancı ülkede büyük bir azimle rakiplerine göz açtırmayarak şampiyon olan genç kardeşimiz aynı zamanda İstiklal Marşımızı okutup Türk bayrağımızı da göndere çektirmeyi başarmıştır. Genç sporcuya emek veren antrenörlerimize ve sporcunun ailesine de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Dünya Şampiyonu olan Barış'ın başarısında ailesinin çok büyük etkisi olduğunu vurgulayan İl Müdürü Yahya Şahan ise, "Güreş sporcumuz Barış, ailesinin ve ocalarının çok büyük desteği ve gayretiyle bu noktaya gelmiştir. Eğer ailesi Barış'a destek vermeseydi bu başarı zor olurdu. Bu sebeple Barış'ın ailesini ve antrenörlerini bende yürekten tebrik ediyorum. Bizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Barış'a her türlü desteği vereceğiz. Barış'ın 2016 yılında Rio'da da önmeli başarılara imza atacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. Ziyarete, Barış Güngör'ün babası, antrenörleri ve Gaziantep İl Güreş Temsilcisi yetkilisi de katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dünya Şampiyonundan Başkan Vekili Göksel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement