Dursun Özbek'ten Yarsuvat'a Övgü - Son Dakika
Spor

Dursun Özbek'ten Yarsuvat'a Övgü

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Galatasaray’a veda etmek diye bir şey yoktur.

30.05.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Galatasaray'a veda etmek diye bir şey yoktur. Her Galatasaraylı kanının son damlasına kadar Galatasaraylıdır ve Galatasaray'a hizmet eder" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, ligin son haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan sarı-kırmızılı ekip, puanını 77'ye yükselterek ligi zirvede tamamladı.

"YARSUVAT BİZE LİDERLİK YAPTI"

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, "Keyifli ve stressiz bir maç oynadıklarını belirterek, " Duygun Yarsuvat'a teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadı. O bizim ağabeyimiz. Her zaman bizle birlikte. Galatasaray'a veda etmek diye bir şey yoktur. Her Galatasaraylı kanının son damlasına kadar Galatasaraylıdır ve Galatasaray'a hizmet eder. Hocam benim uğurlu başkanımdır. Ben onla beraber çalıştım. Bize çok güzel liderlik yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"FİNALDE DE BİRLİKTEYİZ"

Eski başkan Duygun Yarsuvat ise, "Bu benim vedam, bırakıp gitme değil, yine birlikte olacağız. Çarşamba günü finalde yine inşallah birlikte olacağız. 1948'den bu yana Galatasaraylıyım. Bugün de başkanımız da birlikteyiz. Birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi.

"7'NİN UĞURU VAR"

Kendisi için ilginç bir istatistiğin oluştuğunu dile getiren Yarsuvat, "Bin 777 oyla seçilmişim, 7 ay görevdeymişim, 77 puanla şampiyon olduk. Demek ki 7'nin uğuru benimkisi" dedi.

RİZESPORLU TARAFTARLARDAN BAŞKANLARA HEDİYE

Öte yandan Dursun Özbek ve Duygun Yarsuvat, maçın ardından Çaykur Rizesporlu taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Rize ekibinin amigosu her iki başkana da kendi dokuduğu ve sarı-kırmızı renkli iskemleleri hediye ederek, "Şampiyonluk kupasını bu iskemlenin üzerinde görmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak da, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun son maçını yönettiğini hatırlatarak, "Mustafa hocama bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Son maçıydı. Maç öncesi soyunma odasında onunla pasta kestik" dedi.

"RAPORUMUZU SUNACAĞIZ"

Transfer çalışmalarına yönelik bir soruya ise Albayrak, "Biz raporumuzu yönetim kuruluna sunacağız. Orada onların hepsini yeni yönetim kurulu karar verebilir. Biz Bursaspor maçından sonra Ziraat Türkiye Kupası'nı da inşallah Bursa'da kaldırırız. Çifte kupayla şampiyon oluruz. Ondan sonra biz bütün raporumuzu yeni yönetime vereceğiz. Sonra her şey yeni yönetime aittir" diye konuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dursun Özbek'ten Yarsuvat'a Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.


Advertisement