Düzcespor, Derincespor maçı için hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Spor

Düzcespor, Derincespor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Düzcespor, Derincespor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Düzcespor, Derincespor maçı öncesi antrenman yaptı. Teknik Direktör Adnan Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın son bölümünde taraftarlar da takıma destek verdi.

31.08.2023 10:18

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Düzcespor, sahasında oynayacağı Derincespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Adnan Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Düz koşu ile başlayan idman ısınma hareketleriyle devam etti. Ardından sınırlı alanda 5'e 2 top kapma ile antrenmana devam edildi. Dayanıklılık koşusu gerçekleştiren futbolcular, idmanın son bölümde ise yarım saha çift kale maç oynadı.

Çalışmanın son bölümünü Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici de takip etti. Ayrıca Kırmızı Şimşekler Taraftar Derneği Başkanı Emir Kiraz ve dernek üyeleri antrenman sonunda Teknik Direktör Adnan Şentürk'e 'hoş geldiniz' diyerek, çiçek ve tatlı ikramında bulundu.

Emir Kiraz, "Hocam yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Başarılar dileriz. Bizler taraftarlar olarak her zaman takımımızın yanında ve desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Adnan Şentürk de teşekkür ederek, "Düzce olarak kenetlenerek hep birlikte sizlerin de desteği ile takımımızın başarısı için çalışmaya ve mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından taraftarlar futbolculara baklava ikram ettiler ve başarılar dileyerek toplu şekilde hatıra fotoğrafı çektirdiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Düzcespor, Derincespor maçı için hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement