Edirne Jandarma Komutanlığı, Keşan İtfaiye Ekiplerine Trafik Eğitimi Verdi - Son Dakika
Spor

Edirne Jandarma Komutanlığı, Keşan İtfaiye Ekiplerine Trafik Eğitimi Verdi

Edirne Jandarma Komutanlığı, Keşan İtfaiye Ekiplerine Trafik Eğitimi Verdi

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, Keşan ilçesinde bulunan itfaiye ekiplerine trafik eğitimi verdi. Keşan Trafik Jandarması Timleri tarafından yapılan bilgilendirme çalışmalarında, geçiş üstünlüğü, emniyet kemerinin önemi, hız kuralları, trafik kazaları, park ve park etme kuralları ve alkollü araç kullanımı konuları ele alındı. Jandarmanın kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetleri, güvenli trafik akışının sağlanması ve can kayıplarının önlenmesi amacıyla devam edecek.

06.11.2023 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri Keşan ilçesinde itfaiye ekiplerine trafik eğitimi verdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

Keşan Trafik Jandarması Timleri tarafından Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli personellere geçiş üstünlüğü, geçiş hakkı, emniyet kemerinin önemi, hız kuralları, trafik kazaları, park ve park etme kuralları ve alkollü araç kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı.

Güvenli trafik akışının sağlanması, can ve mal kayıplarının önlenmesine yönelik jandarmanın kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetleri devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Edirne Jandarma Komutanlığı, Keşan İtfaiye Ekiplerine Trafik Eğitimi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement