Ekpe Udoh: "Dünyanın En İyi Savunmacılarındanım" - Son Dakika
Spor

Ekpe Udoh: "Dünyanın En İyi Savunmacılarındanım"

Ekpe Udoh: "Dünyanın En İyi Savunmacılarındanım"

Fenerbahçe Doğuş'ta geride bıraktığı başarılı kariyerin ardından Utah Jazz'e transfer olan Ekpe Udoh, ikinci NBA serüveni öncesinde iddialı açıklamalar yaptı.

10.10.2017 18:32

Fenerbahçe Doğuş'taki iki yıllık kariyerine 2 Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu, 1 EuroLeague şampiyonluğu ve ikinciliği başta olmak üzere sayısız başarı sığdıran ABD'li pivot Ekpe Udoh, NBA'deki ikinci serüveni için gün sayıyor.

Salt Lake Tribune'e konuşan deneyimli basketbolcu, "Hala dünyadaki en iyi savunmacılardan biriyim, bunu tüm kalbimle söylüyorum" diyerek kendisini NBA'deki ikinci şansı için hazırladığını söyledi.

"Bu fırsat için hazır olmalısınız"

"Bu kendimce bir meydan okuma ve olabildiğim en iyi şekle girmek istiyorum. Sıkı çalışıyorum. Ekstra ağırlık ve kardiyo antrenmanları yapıyorum. Bu fırsat için hazır olmalısınız" sözleriyle yeni sezona hazır olduğunu söyleyen Udoh'a koçu da güveniyor.

"Udoh, Fenerbahçe'de oyununa yenilik kattı"

30 yaşındaki oyuncunun Avrupa kariyerinde yeniden güven kazandığını ve hücum yönünü geliştirdiği söyleyen Utah Jazz Koçu Quin Snyder,

"Savunmasıyla bu kadar övgü alması harika bir şey. Son yıllarda Fenerbahçe'de oyununa yenilik kattı. Pick and roll oyunlarını öğrendi, oyun zekası ve anlayışını geliştirdi. O her zaman iyi bir savunmacıydı" ifadelerini kullandı.

2010 yılındatarafından 6. draft edilen Ekpe Udoh, 5 yıl süren NBA deneyiminden sonra geride kalan iki sezonu Fenerbahçe Doğuş'ta geçirmişti.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ekpe Udoh: 'Dünyanın En İyi Savunmacılarındanım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement