Elazığspor Adana'dan Eli Boş Döndü - Son Dakika
Spor

Elazığspor Adana'dan Eli Boş Döndü

Elazığspor Adana\'dan Eli Boş Döndü

PTT 1. Lig’in 25. hafta açılış maçında Adana Demirspor’a 2-1 yenilen Vartaş Elazığspor’da Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu, mağlubiyeti hak etmediklerini belirterek, “Böyle mücadele ettiğimiz sürece biz üst lige çıkarız” dedi.

11.03.2016 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 25. hafta açılış maçında Adana Demirspor'a 2-1 yenilen Vartaş Elazığspor'da Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu, mağlubiyeti hak etmediklerini belirterek, "Böyle mücadele ettiğimiz sürece biz üst lige çıkarız" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Temizkanoğlu, oyuncularının özellikle ikinci yarı iyi bir oyun ortaya koyduğunu aktararak, "Adana Demirspor'u kendi sahasına kapattılar, mağlubiyeti asla hak etmediler. Hakem özellikle ikinci yarı rakibin zaman geçirme çabalarına göz yummasa, kaleciyi cezalandırsa oyun akışı daha farklı olurdu diye düşünüyorum. Mağlubiyeti asla hak etmedik. Böyle mücadele ettiğimiz sürece biz üst lige çıkarız. Önümüzde çok maç var. Tüm takım aslan gibi mücadele etti, mağlubiyeti asla kabul etmedi benim gönlüm rahat" diye konuştu.

Adana Demirpor gibi bir takıma karşı 2-0 geriden başlamanın kolay bir şey olmadığını kaydeden Temizkanoğlu, "Hele bu seyirci önünde deplasmanda. Biz bunu önemli ölçüde başardık. Seyirci de alkışladı. Bence çok iyi bir maç oldu" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor Adana'dan Eli Boş Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement