Elıtsa Vasıleva Vakıfbank'ta - Son Dakika
Spor

Elıtsa Vasıleva Vakıfbank'ta

Elıtsa Vasıleva Vakıfbank\'ta

Vakıfbank, yabancı transferini dünya sayı rekortmeni Bulgar Elitsa Vasileva’yı kadrosuna katarak tamamladı.

04.06.2014 12:39

Vakıfbank, yabancı transferini dünya sayı rekortmeni Bulgar Elitsa Vasileva'yı kadrosuna katarak tamamladı. Son olarak Güney Kore'nin Heungkuk Life takımının formasını giyen Vasileva, tek maçta aldığı 57 sayı ile bu daldaki dünya rekorunu elinde bulunduruyor.

Vakıfbank, dış transferde Sheilla Castro, Robin de Kruijf ve Milena Rasic gibi dünya yıldızlarının ardından son yabancı transferini Bulgar Elitsa Vasileva ile gerçekleştirdi. Smaçör mevkiinde oynayan 1990 doğumlu, 1,94 boyundaki dünya rekortmeni Vasileva, önümüzdeki sezon sarı-siyahlı formayı giyecek.

VASILEVA: "MÜCADELE ETMEYE HAZIRIM"

Vakıfbank forması giyeceği için mutlu olduğunu belirten Vasileva, "Burada olmak gerçekten çok güzel. Açıkçası hala burada olduğuma ve bütün bir sezon boyunca burada kalacağıma inanamıyorum. Bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi gibi bir şey bu. Mücadele etmeye hazırım. Potansiyelimizi sahaya yansıttığımız takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. Naz ve Gözde beni en çok etkileyen Türk oyunculardan iki tanesiydi. Onlarla birlikte aynı takımda oynamak oldukça keyifli olacak" dedi.

DEMREN: "YABANCI OYUNCU TRANSFERİNİ KAPATTIK"

Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren ise yabancı oyuncu transferini tamamladıklarını ifade ederek, "Vakıfbank, her zaman başarıyı hedefleyen ve kalitede ısrar eden bir kulüp. Başarıda istikrarımızı devam ettirmek için kurduğumuz takımımız, inanıyoruz ki önümüzdeki sezon hem Avrupa'da hem de ülkemizde kupaların en önemli favorisi olacak. Elitsa Vasileva'nın da başarıya giden yolda takımımıza büyük katkı sağlayacağından eminiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elıtsa Vasıleva Vakıfbank'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement