Eljif Elmas'tan Napoli Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'ye övgü dolu sözler! - Son Dakika
Spor

Eljif Elmas'tan Napoli Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'ye övgü dolu sözler!

Fenerbahçe'nin 16 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Napoli'ye sattığı Eljif Elmas, basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eljif, "Ancelotti ile çalışmak benim için rüya gibi." dedi.

26.07.2019 19:40  Güncelleme: 19:56

Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas, basın toplantısında yeni takımı ve hocası ile ilgili konuştu. Eljif, "Ancelotti ile çalışmak benim için rüya gibi, onun gibi bir teknik direktörden öğrenebileceğim her şeyi öğrenmek istiyorum. Daha önce bir çok pozisyonda oynadım, hocamız beni nerede oynatması gerektiğini biliyor. Kendimi tamamen takıma adamış durumdayım Nerede isterse oynarım." dedi.

Eljif Elmas'tan Napoli Teknik Direktörü <a class='keyword-sd' href='/carlo-ancelotti/' title='Carlo Ancelotti'>Carlo Ancelotti</a>'ye övgü dolu sözler!

"MİLİK VE MERTENS'İ DİNLEYECEĞİM"

Genç oyuncu, "Burada çok sıcak bir karşılama ile karşılaştım, bu karşılamaya sahada en olumlu şekilde karşılık vermek istiyorum. Çok kısa süredir buradayım ama taraftara karşı inanılmaz bir sıcaklık hissediyorum. Buranın havası inanılmaz bir enerji veriyor, İtalyan taraftarlar harika. Nereleri görmem gerektiği ve nerelerde yemek yeneceği hakkında Mertens ve Milik'in tavsiyelerini dinleyeceğim." diye konuştu.

Eljif Elmas\'tan Napoli Teknik Direktörü Carlo Ancelotti\'ye övgü dolu sözler!

Son Dakika Spor Eljif Elmas'tan Napoli Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'ye övgü dolu sözler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • seko: ....orası fenev değil çocuk ağzın değil ayakların çalışacak 0 0 Yanıtla
  • beykozlu: turkıyedekı faız oranları butun ulkeyı cokerttı bankalar verdıklerı 10 bın tl dunyanın gerı odemesını alıyor devlet neredeeee kımse alışverış yapamaz oldu ınternet uzerınden alışverışler bıle durdu teknolojı coktu zaten herkes sırket kapattı iş yok çalışanlar ıslerınden oldu ulke fena bır durumda 1 senedir insanlar yuksek artıslardan dert yanıyor sımdıye kadar neden bukadar bekledıler ınsanların donuna kadar aldılar artık ındırsenızde toparlanmaz ulke 0 0 Yanıtla
    MİLLİYETÇİ : Sen hangi ülkeden bahsediyorsun merak ettim şuan elinde yazdığın telefon tablet veya bilgisayar biliyorsun dimi ne kadar kaç para teknoloji nasıl çökmüş seni bulup yakalasam harbi kafanı gözünü kırarım senin gibiler para harcayacak yatacak yiyecek yok öyle bir dünya senin bu yazdığına buradan yazamıyorum çok şeyler yazardım 0 0 Yaşamak doğmak: nerede yaşıyorsun bilmiyorum eğer beykoz yani istanbulsa durumunu anlayabiliyorum. ancak benim yaşadığım yerde ev kendimize ait. aylık 3.500 gelir var. ve bir çocuk üniversiteye gidiyor. problem çıkmıyor. ev hane halkı 4 kişi. ama sorun çıkmama sebebi biz planlı yaşıyoruz. bu ekonomik krizin de başka bir krizinde geleceği bizi ilgilendirmedi biz sadece bundan birkaç yıl sonrasını düşünerek yatırım yaptık. mutluyuz. şehirde yaşamak zor, sizi anlıyorum. ama eleştirmek yetmiyor, biraz somut olun 0 0 Borucu: Kardesim çok haklisin hemde çok Fakat buradaki konuulan ne ilgisi var anlamadI'm Ne üfledin sen böyle 0 0

Advertisement