Emre Mor'un Eski Menajerinden İmalı Paylaşım: Yolunu Kaybedersin - Son Dakika
Spor

Emre Mor'un Eski Menajerinden İmalı Paylaşım: Yolunu Kaybedersin

Celta Vigo'da kadroya giremeyen Emre Mor'un eski menajeri Muzzi Özcan, sosyal medya hesabından, "Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değiştirirsen hem yolunu kaybedersin" paylaşımında bulundu.

07.04.2018 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celta Vigo'da teknik direktör Juan Carlos Unzue'yi Emre Mor'u son 3 maçtır kadroya alınmadı. İspanyol teknik adamın Emre'yi gözden çıkardığı şeklinde yorumlar yapılırken milli futbolcunun eski menajeri Muzzi Özcan sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu.

"HEM YOLUNU HEM DOSTUNU KAYBEDERSİN"

Özcan paylaşımında, "Bir atasözü der ki, "Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değiştirirsen hem yolunu kaybedersin, hem de dostunu" ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere Emre Mor, Borussia Dortmund'dan Celta Vigo'ya transfer olmadan önce Muzzi Özcan ile yollarını ayırmıştı. Bu nedenle Özcan'ın bu paylaşımı Emre'ye gönderme olarak yorumlandı.

Emre Mor\'un Eski Menajerinden İmalı Paylaşım: Yolunu Kaybedersin
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Emre Mor'un Eski Menajerinden İmalı Paylaşım: Yolunu Kaybedersin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Murat: Muzzi de çok biliyor iyi bir oyuncunun menajere ihtiyacı zaten olmaz.Oyuncuların menajerlere para kazandırmasından başka bişi değil bu durum.Menajer oyuncunun sırtından beleşe para kazanıyor.Muzzi de emreyle isim yaptığını unutmasın 3 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: Adam haklı..Dere geçilirken at değiştirilmez...zaten bu çocuktan bir şey olmaz şımarık sonu kötü...Türkiye döner gibi. 2 2 Yanıtla
  • CcC: Solugu yakinda 2 ligde alir 1 0 Yanıtla
  • Gıcık: Ne demiş 0 0 Yanıtla
  • Dedikodu: Ne demiş 0 0 Yanıtla
  • Fenerlist: O çocuktan hiçbir şey olmaz.. iki çalımdan ibaret sanıyor futbolu 0 0 Yanıtla
  • Dkkfdksks: Google turabi sözleri enter? :D 0 0 Yanıtla

Advertisement