Erganispor Lige Galibiyetle Başlamak İstiyor - Son Dakika
Spor

Erganispor Lige Galibiyetle Başlamak İstiyor

Erganispor Lige Galibiyetle Başlamak İstiyor

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör ekiplerinden Erganispor, bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Aliparspor'u yenerek lige galibiyetle başlamak istiyor.

09.10.2014 23:14

Erganispor kulüp başkanı Ekrem Senvar, zorlu mücadele öncesinde camiaya önemli mesajlarda bulundu. Senvar, Erganispor'un Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri olduğunu kaydetti.

Bugüne kadar ilçede görev yapan kaymakam ve seçilen belediye başkanlarının yanı sıra eski kulüp başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Senvar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"1938 yılında kurulan bu kulüp şu anda süper ligde bulunan pek çok kulüpten daha köklü bir kulüptür. Ancak maalesef şu an itibarıyla bulunması gereken yerden çok uzaktır. Yeni kaymakamımız Eşref Yonsuz ve Belediye Başkanımız Ramazan Kartalmış, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyelerini ve tüm siyasi parti temsilcilerini. Sivil toplum kuruluşları. Erganisporu şampiyonluk yolunda desteklemelerini bekliyoruz. Biz gelip geçiciyiz. Nasıl ki daha önce bu bayrağı birileri taşıyordu ise şimdi bu bayrağı biz taşıyoruz. Biz koltuk sevdalısı değiliz, yarın biz de bu bayrağı birilerine devredeceğiz. Ancak biz bayrağı devredeceğimiz yöneticilerin yanında olacağız. Bizler de gelip geçiciyiz, kalıcı olan Erganispordur."

KANAT: TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ

Erganispor'un deneyimli teknik sorumlusu Mehmet Kanat ise önemli maç öncesinde taraftara destek çağrısında bulundu. Taraftarlarının desteğiyle maçı kazanan taraf olacaklarını dile getiren Kanat, "Pazar günü Aliparspor ile ligin ilk maçına çıkacağız. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmak ve ilk lig maçında taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Taraftarımızı maça bekliyoruz. Bu maç için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sporcularıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Erganispor Ergani'nin devasa markasıdır. Dargınlıklar ve kırgınlıklar olabilir, ancak bunlar geçici şeylerdir evrensel olan Ergani sevgisidir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Erganispor Lige Galibiyetle Başlamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement