Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. De Telegraaf gazetesine konuşan Erwin Koeman, "Fenerbahçe'de sezon sonuna dek gidebileceğimi, uzun süre bu görevde kalabileceğimi düşünmüyorum. 1 gün sonra da görevim bitebilir, 1 hafta sonra da... Biteceğini görebiliyorum. Fakat, yeni yılı görebileceğimi düşünmüyorum. İlk devre sonuna kadar 7 maç var ve bu 7 maçta da takımın başında olacağımı zannetmiyorum." dedi.
Erwin Koeman, kulüple bu konuda görüşme yapmadığını belirterek, "Kulübün ne istediğini anlamaya çalışıyorum ve bana açıklama yapacakları günü bekliyorum. Bazı şeyler okuyorum ama asla direkt olarak "Ne istiyorsunuz?" diye sormadım. Yakın gelecekte bir şeylerin olmasını bekliyorum." diyerek sözlerini sürdürdü.
Dinamo Zagreb karşısında 0-0 berabere kaldıkları maçı da kısaca değerlendiren Hollandalı antrenör, "İnsanlar, galibiyetimizden çok berabere kaldığımızı gördüler. Fakat, elimizden gelen her şeyi yaptık. Sonuç olarak, bir sonraki tura kalmayı başardık ve hedefimiz de buydu zaten." diyerek sözlerini noktaladı.
(Sporx)
Son Dakika › Spor › Erwin Koeman: Fenerbahçe ile Yeni Yılı Görebileceğimi Düşünmüyorum - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (4)