Erzurumspor FK, Ankara Keçiören maçı hazırlıklarını sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Erzurumspor FK, Ankara Keçiören maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Erzurumspor FK, Ankara Keçiören maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig takımlarından Ankara Keçiören ile hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Maç, 21 Ekim 2023 tarihinde saat 13.30'da Kazımkarabekir Stadı'nda gerçekleşecek ve Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu yönetiminde oynanacak. Erzurumspor FK 10 puanla ligin 10. sırasında yer alırken, Ankara Keçiören ise 11 puanla 9. sırada bulunuyor. Her iki takım için de önemli olan maç öncesinde mavi-beyazlı takım kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor.

19.10.2023 10:13

Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor FK, hafta sonu karşılaşacağı Ankara Keçiören maçı hazırlıklarını devam ettiriyor.

21 Ekim 2023 tarihinde saat 13.30'da Kazımkarabekir Stadı'nda oynanacak Erzurumspor FK- Ankara Keçiören müsabakasını Kutluhan Bilgi yönetecek. Erzurumspor FK aldığı 10 puanla ligin 10'uncu sırasında bulunurken Ankara Keçiören 11 puan ile 9'uncu sırada yer alıyor. Bu nedenle maç her iki takım içinde önemli. Mavi-beyazlı takım Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Erzurumspor FK, Ankara Keçiören maçı hazırlıklarını sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement