Eskişehir'de Okullar Arası Futbol Turnuvası - Bakan Avcı - Son Dakika
Spor

Eskişehir'de Okullar Arası Futbol Turnuvası - Bakan Avcı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Dün gece Eskişehirspor olarak çok güzel kaybettik. Çok güzel kaybettik çünkü yenilmemize rağmen bütün taraftarlar, tribünler, takımı soyunma odasına alkışlayarak gönderdiler.

28.03.2014 00:58

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Dün gece Eskişehirspor olarak çok güzel kaybettik. Çok güzel kaybettik çünkü yenilmemize rağmen bütün taraftarlar, tribünler, takımı soyunma odasına alkışlayarak gönderdiler. Çünkü biz centilmen, sportmen bir şehiriz" dedi.

Avcı, Atatürk Stadı'nda Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı ve Eskişehirspor Kulübü iş birliğiyle düzenlenen "Okullar Arası Futbol Turnuvası"nın açılışında yaptığı konuşmada, turnuvanın hayırlı olmasını diledi.

Turnuvanın güzel ve eğlenceli olacağını ifade eden Avcı, şöyle konuştu:

"İllaki turnuvayı kazanacağız diye çok fazla kendinizi üzmeyeceksiniz. Bazılarımız kazanacak, bazılarımız kaybedecek. Dün gece Eskişehirspor olarak çok güzel kaybettik. Çok güzel kaybettik çünkü yenilmemize rağmen bütün taraftarlar, tribünler, takımı soyunma odasına alkışlayarak gönderdiler. Çünkü biz centilmen, sportmen bir şehiriz. Bunu bir oyun, eğlence olarak değerlendireceğiz."

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna da Türk dünyasının kalbinin attığı yer olan Eskişehir'in hızla çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.

Eskişehirspor ile düzenlediğimiz turnuvayla çocuklarımıza ve gençlerimize sporu sevdirmek, sağlıklı nesiller yetiştirmeyi istediklerine değinen Tuna, "Bir marka olan Eskişehirspor'umuzun geleceğine bir katkı yapmak, birlik, beraberlik ruhunu sürdürmek amacıyla büyük bir organizasyona imza atıyoruz. Bu turnuva sonucunda herkes kazanacak. Dostluk ve kardeşlik içinde Eskişehir'imizde güzel bir organizasyona imza atıyoruz" diye konuştu.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ise kulüp yöneticilerin en önemli projelerinden birisinin "Büyük Eskişehirspor Projesi"ni hayata geçirmek olduğunu bildirdi.

Bugün düzenlenen turnuvada çocukların, gençlerin spora olana ilgisini artırabilmek, sağlıklı nesillere daha iyi fırsatlar, imkanlar sağlamayı amaçladıklarını anlatan Hoşcan, "Bu bizim için de bir sosyal sorumluluk projesidir. Sevgili gençler, çocuklarımız, bugün burada futbol turnuvasından önce dostluğu, arkadaşlığı pekiştireceksiniz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde turnuvaya katılan 150 okuldan 193 takım ve bin 281 sporcu tören geçişi yaptı. Avcı'nın başlangıç vuruşuyla başlayan turnuvanın ilk karşılaşması Mimar Sinan İlkokulu ile Şehit Ali Gaffar Okan İlkokulu arasında gerçekleştirildi.

Etkinliğe, AK PartiEskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can ile diğer ilgililer katıldı.

-futbol turnuvası

Eskişehir\'de Okullar Arası Futbol Turnuvası - Bakan Avcı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskişehir'de Okullar Arası Futbol Turnuvası - Bakan Avcı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement