Eskişehirspor, Avrupa Maçlarını Kendi Sahasında Oynamak İstiyor - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor, Avrupa Maçlarını Kendi Sahasında Oynamak İstiyor

Eskişehirspor, Avrupa Maçlarını Kendi Sahasında Oynamak İstiyor

Eskişehirspor, UEFA Avrupa Ligi eleme grubu ilk maçını Eskişehir'de oynamak istiyor.

27.06.2012 15:58

Eskişehirspor, UEFA Avrupa Ligi eleme grubu ilk maçını Eskişehir'de oynamak istiyor.

Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen Atatürk Stadında yaptığı açıklamada, kırmızı siyahlı taraftarların Avrupa kupalarına hasret kaldığını söyledi. Birsen, "5 Temmuz'da CAS'ın vereceği kesin karardan sonra Eskişehirspor, İskoçya temsilcisi Sait Johnstone maçını kendi sahasında oynamak için elinden gelen gayreti gösterecektir" dedi.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda incelemelerde bulunan Birsen, sahadaki tüm eksikleri tespit ettiklerini kaydetti. Birsen açıklamasında şunları söyledi:

"En kısa zamanda eksiklerimizi tamamlayarak maçımızı Atatürk Stadyumu'nda oynamak istiyoruz. Eksikler tamamlandıktan sonra maçı oynamak için UEFA'ya müracaat yapılacaktır. Dolayısıyla Eskişehirspor seyircisi çok arzulu. Maçın mutlaka Eskişehir'de oynanması yönünde talepleri var. Seyircimizin talebi bizim de talebimizdir. Çünkü kırmızı siyahlı takımımızın seyircisi Avrupa takımlarına hasret kaldı. İskoçya takımını hem kendi sahamızda, hem de deplasmanda yenerek tur atlamak istiyoruz. Eskişehirspor Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecektir. Yönetim, teknik kadro, futbolcular ve büyük taraftarımız başarı için kenetlenmiş durumundayız. El birliği ile bu maçı Eskişehir'de oynayabilmek için herkes seferber olacaktır. Gece gündüz çalışarak sahadaki eksiklerimizi gidererek maçın Eskişehir'de oynanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor, Avrupa Maçlarını Kendi Sahasında Oynamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement