UEFA'nın önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları'na katılmaya hak kazanan Eskişehirspor ve Sivasspor'u 3 Temmuz Operasyonu'yla bağlantılı olarak uluslararası organizasyonlardan men etmesinin ardından Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde kimin temsil edeceği şimdiden merak konusu oldu.
Kasımpaşa'nın Avrupa için lisans elde edememesinin yanı sıra halihazırda sıralamadan ötürü UEFA Avrupa Ligi'ne katılıyor görünen Bursaspor'un Gökçek Wederson, Karabükspor'unsa Emmanuel Emenike nedeniyle polis fezlekelerinde yer alması sıfır tolerans ilkesi nedeniyle Avrupa vizesini Gençlerbirliği ve Akhisar Belediyespor'un almasına neden olabilir ancak Gençlerbirliği'nin de Serdar Kulbilge nedeniyle fezlekelerde yer alması, UEFA Avrupa Ligi vizesinin ligi 11. sırada tamamlayan Torku Konyaspor'a verilmesine neden olabilir.
Peki şimdi ne olacak?
UEFA'nın sıfır tolerans ilkesi nedeniyle soruşturmada adı geçen takımların hiçbirini uluslararası organizasyonlara almama ihtimali maalesef hiç de az değil. Kesin olan şeyse 3 Temmuz'un yankılarının önümüzdeki günlerde sıkça devam edeceği.
Son Dakika › Spor › Eskişehirspor ve Sivasspor Avrupa'dan Men Edildi, Peki Şimdi Ne Olacak? - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?