Espanol, Madrid'den Üç Puanla Döndü: 4-1 - Son Dakika
Spor

Espanol, Madrid'den Üç Puanla Döndü: 4-1

Espanol, Madrid\'den Üç Puanla Döndü: 4-1

Son dört maçından galibiyet çıkaramayan Espanyol, Rayo Vallecano deplasmanından üç puan aldı.

24.11.2013 20:00

La Liga'nın 14. haftasında Rayo Vallecano, Espanyol'u konuk etti.

Espanyol maça ev sahibi ekibin savunmasını zorlayarak başladı. Konuk ekip 14. dakikada Sergio Garcia ile yakaladığı fırsattan yararlanamadı.

Rayo Vallecano'da Ruben Martinez, 25. dakikada kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve takımını maçın daha başlarında 10 kişi bıraktı.

Maçın 27. dakikasında hakem Jose Luis Gonzalez, Espanyol lehine penaltı düdüğü çaldı. Penaltıda topun başına geçen Sergio Garcia skoru 1-0'a getirdi.

İlk yarıyı geride kapatan Rayo Vallacano, ikinci yarıya başlar başlamaz Viera ile bir fırsat yarattı ancak 24 yaşındaki oyuncu bu şansı gole çeviremedi.

50. dakikada Arbilla'nın ceza sahası içinde yaptığı hareketi penaltı olarak yorumlayan hakem, bir kez daha Espanyol lehine düdüğünü çaldı. Yine topun başına Sergio Garcia geçti ve farkı ikiye çıkardı.

81. dakikada ise Saul Niguez ev sahibi ekibin ilk golünü attı ve farkı bire indirdi. Ancak maçın en etkili ismi Sergio Garcia 83. dakikada bir kez daha sahneye çıktı, skoru 3-1'e getirdi. 85. dakikada ise golü kaydeden Stuani maçın skorunu 4-1 olarak belirledi.

Espanol bu galibiyetinin ardından puanını 18'e çıkardı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Espanol, Madrid'den Üç Puanla Döndü: 4-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement