Jose Morais: Şu Anda Vagner Love, Eto'o'dan Daha İyi - Son Dakika
Spor

Jose Morais: Şu Anda Vagner Love, Eto'o'dan Daha İyi

Antalyaspor'Un eski hocası Jose Morais, eski oyuncusu Eto'o hakkında, "Eto'o'nun kariyeri ortada fakat şu an Vagner Love daha iyi." açıklamasını yaptı.

09.04.2017 15:10  Güncelleme: 15:17

Antalyaspor'un eski hocası Jose Morais, çarpıcı açıklamalar yaptı. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Morais, "Yeni Malatyaspor Süper Lig kalitesinde bir takım. Paok ile görüştüm, yeni sezonda Türkiye'ye dönmeyi düşünüyorum. Vagner Love şu anda Eto'o'dan daha iyi" ifadelerini kullandı.

Jose Morais'in röportajından satırbaşları:

'MALATYASPOR SÜPER LİG KALİTESİNDE'

"Türkiye liglerini takip ediyorum. Şu anda Antalyaspor iyi bir konumda. Bugün Ümraniyespor - Yeni Malatyaspor maçını izlemeye geldim. Keyifli bir mücadele oldu. Yeni Malatyaspor Süper Lig kalitesinde bir takım"

'SÜPER LİG'E DÖNEBİLİRİM'

"Yunanistan ekibi Paok ile görüşmem oldu. Yeni sezonda Süper Lig'e dönebilirim. Şu ana kadar birkaç takım ile görüşmem oldu. Takım ismi açıklamam uygun olmaz"

'VAGNER ETO'O'DAN DAHA İYİ'

"Vagner Love gol krallığı yarışında iddialı bir durumda. Şu anda, "Eto'o mu? Vagner Love mı?" Derseniz... Vagner'i tercih ederim. Eto'o büyük futbolcu ve kariyeri ortada fakat tercihim Love olur. Vagner Love şu anda Eto'o'dan daha iyi"

'GÖNLÜM BEŞİKTAŞ'TAN YANA'

"Lyon bu sezon çok keyif veren bir futbol oynuyor. Beşiktaş'ta hem ligde hem Avrupa'da güzel işler başardı. Türkiye'de çalıştığım için gönlüm Beşiktaş'tan yana, Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorum. Türk insanı çok sıcak her zaman kalbinin bir yanı Türkiye'de'

(Ajansspor)

Jose Morais: Şu Anda Vagner Love, Eto\'o\'dan Daha İyi
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Jose Morais: Şu Anda Vagner Love, Eto'o'dan Daha İyi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement