Everton Kötü Gidişi Bitirmek İstiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Everton Kötü Gidişi Bitirmek İstiyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Everton Kötü Gidişi Bitirmek İstiyor

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Everton, West Bromwich deplasmanında galibiyet arıyor.

İyi bir hazırlık dönemi geçirmesine rağmen ilk 3 haftada sadece 2 puan toplayan ve son maçında sahasında Chelsea'den 6 gol yiyen Everton, deplasmanda WBA karşısına çıkıyor.

Ev sahibi ekipte yeni transfer Samaras'ın henüz oynayacak seviyeye gelmediğinden sahaya çıkması zor görünüyor. Bunun dışında WBA'nın hücum hattını ise Sessegnon ile Idaye'nin oluşturması bekleniyor.

Everton'da Oviedo, Barkley ve Kone sakatlıkları sebebiyle oynayamayacaklar. Konuk takımın bunun ışığında hücum hattında McGeady, Naismith, Mirallas ve Luaku ile başlaması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LERWBA: Foster, Wisdom, McAuley, Olsson, Davidson, Berahino, Gardner, Mulumbu, Brunt, Sessegnon, IdayeEverton: Howard, Coleman, Jagielka, Distin, Baines, McCarthy, Barry, Mirallas, Naismith, McGeady, Lukaku

Kaynak: Goal.Com