Evra'nın Nani'ye Sert Faulü Fenerlileri Korkuttu - Son Dakika
Spor

Evra'nın Nani'ye Sert Faulü Fenerlileri Korkuttu

Evra\'nın Nani\'ye Sert Faulü Fenerlileri Korkuttu

Fransa, Portekiz'i 1-0 mağlup ederken Evra'nın Nani'ye girdiği sert müdahale sonrası Fenerbahçelilerin yüreği ağzına geldi.

05.09.2015 08:55  Güncelleme: 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekiz, Nani ve Quaresma'nın da forma giydiği özel maçta Fransa'ya 1-0 mağlup oldu. Horozlara galibiyeti 85. dakikada Valbuena'nın attığı güzel frikik golü getirdi.

NANI 90, QUARESMA 68 DAKİKA OYNADI

Portekiz'de Fenerbahçeli Luis Nani, 90 dakika sahada kalırken, Beşiktaşlı Ricardo Quaresma da 68. dakikada Ronaldo'nun yerine oyuna dahil oldu. Bir başka F.Bahçeli Bruno Alves ise forma şansı bulamadı.

FENERLİLERİN YÜREĞİ AĞZINA GELDİ

Fransalı futbolcu Patrick Evra'nın 20. dakikada Nani'ye yaptığı sert müdahale sonrası Fenerbahçe taraftarları kelimenin tam anlamıyla büyük bir korku yaşadı. Evra, Nani'nin bileğinin üzerine sert bir şekilde bastı. Fenerbahçeli futbolcunun ayağının kırılabileceğini düşünen taraftarlar, Evra'ya sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

Son Dakika Spor Evra'nın Nani'ye Sert Faulü Fenerlileri Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Vitor Perreira: NANİ AYAGANA GURBAN OLURUM ASLANİM 17 8 5 Yanıtla
  • SERTİP AKYOL: YANİ BIR FENERBAHÇELI OLARAK TÜRK OLSUN,YABANCI OLSUN HİÇ KIMSENIN AYAĞININ KIRILMASINI İSTEMİYORUM. EN SON GS'LI AYDIN YILMAZ'IN AYAĞININ KIRILDIĞI POZISYONUNU GÖRDÜĞÜMDE ÇOK KÖTÜ OLMUŞTUM. ÇÜNKÜ BENIM BAŞIMDAN DA BIR SAKATLIK GEÇMİŞİM VAR.SAĞ DIZ ÖN ÇAPRAZ BAĞLARIM KOPMUŞTU. O YÜZDEN ALLAH KIMSENIN BAŞINA VERMESİN....... 9 0 Yanıtla
  • EMİR FB: NE YALAN SÖYLİİM KÜFÜR ETTİM. 8 0 Yanıtla
  • devrim kara: yüreğiniz ağzınıza gelsin sonra bir yerinizden çıksın şikeciler sizi. 2 5 Yanıtla
  • Latif: oynamamak icin bahane üretmiyorlarsa ne olayım... 0 5 Yanıtla
    NANİ : ulan futbolcular kendilerini göstermek için kendilerini geliştirmek için oynarlar.ne olduğun belli futboldan anlamıyon 0 0
  • cotanak: tabzonda gorecegiz nani ridvan iyi hatirla yesic 0 3 Yanıtla

Advertisement