Fatih Karagümrük-Fenerbahçe Maçında VAR Hakemi İki Kez İzleme Tavsiyesinde Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe Maçında VAR Hakemi İki Kez İzleme Tavsiyesinde Bulundu

14.04.2024 21:20

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçında VAR hakemi Portekizli Andre Narciso, hakem Tugay Kaan Numanoğlu'na iki kez izleme tavsiyesinde bulundu. Narciso, Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı öncesi ve sonrasında pozisyonu izlemesini önerdi ve penaltı kararını iptal ettirdi.

Fatih Karagümrük- Fenerbahçe maçının VAR hakemi Portekizli Andre Narciso, hakem Tugay Kaan Numanoğlu'na iki kez izleme tavsiyesinde bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaştı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu hafta başlayan yabancı VAR hakemi uygulaması dolayısıyla bu maçın VAR koltuğunda Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Andre Narciso yer aldı. Narciso'ya, AVAR'da Mustafa İlker Coşkun, Murat Tuğberk Curbay ve Koray Gençerler eşlik etti.

Fenerbahçe'nin 55. dakikada kazandığı penaltı öncesi Narciso, Tugay Kaan Numanoğlu'na pozisyonu izlemesini tavsiye etti. Portekizli hakem, sarı-lacivertlilerin 87. dakikada kazandığı penaltıda da izleme tavsiyesinde bulundu. Tugay Kaan Numanoğlu kenara gelerek pozisyonu izledi ve penaltı kararını iptal etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fatih Karagümrük-Fenerbahçe Maçında VAR Hakemi İki Kez İzleme Tavsiyesinde Bulundu - Son Dakika


Advertisement