Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu

14.04.2024 12:32

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçının VAR hakemi Portekizli Andre Narciso olarak belirlendi. Müsabakada hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında bugün oynanacak Fatih Karagümrük- Fenerbahçe maçının VAR hakemi Portekizli Andre Narciso oldu.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe bugün saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak müsabakada hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Çimen yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Muhammet Ali Metoğlu olacak.

Mücadelede VAR koltuğunda Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Andre Narciso oturacak. Narciso'ya AVAR'da Mustafa İlker Coşkun, Murat Tuğberk Curbay ve Koray Gençerler eşlik edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu - Son Dakika


Advertisement