Fatih Karagümrük 1. Lig'e yükseldi - Son Dakika
Spor

Fatih Karagümrük 1. Lig'e yükseldi

TFF 2. Lig Play-Off Final müsabakasında Sakaryaspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Müsabaka 2-0 Fatih Karagümrük'ün üstünlüğüyle sona erdi. Fatih Karagümrük, Keçiörengücü ve Menemen Belediyespor'un ardından Spor Toto 1. Lig'e yükselen 3. takım oldu.

29.05.2019 09:06  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2. Lig play-off finalinde Sakaryaspor'u 2-0 yenerek Spor Toto 1. Lig'e yükselen Fatih Karagümrük, şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda İstanbul ekibinin zaferiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından Fatih Karagümrüklü futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Fatih Karagümrük 1. Lig'e yükseldi

ŞAMPİYONLUK KUTLANDI

Maçın son düdüğüyle beraber adeta bayram havası yaşayan Fatih Karagümrüklüler, hatıra fotoğrafları çektirip şampiyonluğu kutladı.

Fatih Karagümrük takımı, düzenlenen seremoniyle şampiyonluk kupası ile madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez'in elinen aldı.

Fatih Karagümrük 1. Lig\'e yükseldi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fatih Karagümrük 1. Lig'e yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • TATANGA 1907: ULAN NE BAHTSIZIM FENERDE SAKARYAMDA TÜM FİNALLERİ KAYBEDİYOR YAZIK OLDU GÜZELİM TARAFTARA.. 16 1 Yanıtla
  • 1. Lig: Sakaryaspor çıksaydı kalite artardı Istanbul Fatih kaliteyi düşürdü. Sanki hiç istanbul ekibi yoktu bir de bunlar çıktı. 8 4 Yanıtla
    Oğuz : O yüzden mi asansör takım diyoruz sürekli çıkıp dusuyorlar vak süper ligden nereye dusmusler 2 8
  • ESK: Finale çıkınca söyledik gümrük adapazarını yer dedik.. İnanmadınız Z10 var orda bütün şehre bedel.. ZUUURTTTT 3 3 Yanıtla
  • Turkiye : Fatih karagumruk 2 sene sonra 1 lig de olacak 0 0 Yanıtla

Advertisement