Fenerbahçe'de Goudelock Serbest Bırakıldı! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Goudelock Serbest Bırakıldı!

Fenerbahçe\'de Goudelock Serbest Bırakıldı!

Fenerbahçe erkek basketbol takımında Andrew Goudelock'la yollar ayrıldı.

17.06.2015 08:30  Güncelleme: 12:08

Fenerbahçe erkek basketbol takımında Andrew Goudelock'la yollar ayrıldı. Sarı-lacivertliler, sözleşmesindeki opsiyonu kullanıp yıldız oyuncuyu serbest bıraktı.

EUROLEAGUE'NİN EN İYİ İKİNCİ BEŞİNE SEÇİLDİ

26 yaşındaki Andrew Goudelock, kariyerinin ilk Euroleague sezonunda 14.4 sayı-2.2 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları tutturarak Euroleague'in en iyi ikinci beşine seçilmişti.

GECE KULÜBÜNDE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Amerikalı oyuncu, takımının Pınar Karşıyaka'ya kaybettiği TBL yarı final serisinin üçüncü maçı sonrasında gece kulübünde görüntülenmiş ve tepki toplamıştı.

SERBEST KALIR MADDESİ KULLANILDI

Fenerbahçe, Andrew Goudelock'ın kontratında bulunan "Son resmi maçtan sonra 10 gün içinde 200 bin dolar ödemek kaydıyla serbest kalabilir" maddesini kullandı ve yıldız oyuncuyu gönderdi. 6 Haziran'da son maçını oynayan Fenerbahçe, oyuncuya kararını opsiyonun son saatlerinde bildirdi.

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Goudelock Serbest Bırakıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ALİ: aldığı paradan rüşvet vermeyince azize kovmuştur şimdi rüşvet verecek başka oyuncu bulur fenere gelen bütün oyuncular azizeye aldığı paradan rüşvet vermiyormu tabiki bununda kuralları var önce alacaksın parayı zarfta azizeye vereceksin yoksa şikecibahçede kendine yer bulamassın şikebahçede maalesef kurallar böyle işliyor yoksa adam neden o koltuğu bırakmıyor japon yapıştırıcımı var o koltukta insanların herşey aklına geliyor söylemedende yapamıyor hayırlısı olsun AZİZ BAŞKAN DAHA İYİSİNİ ALIR 0 4 Yanıtla
  • ADEM DOĞAN: çok ama çok iyi bi oyuncuyudu 3 1 Yanıtla
  • Antipati: Basketboldan anlamayanlar yorum yapmışlar . Bu adam 1 maç oynar 3 maç yatar oynadıgı o 1 maçta düşük seviyedeki takımlara karşı . Ayrıca Savunmanın s si yok . Bence olumlu bi karar bu sene üst seviye maçlarda az sövdürmedi kendine 1 0 Yanıtla
  • ego: neden gider anlamadım 0 0 Yanıtla
  • BOŞUNA YATMIŞ: GÜNAHSIZMIŞ 0 0 Yanıtla

Advertisement