Serdar Dursun'u düşündüren talip! Avrupa takımının teklifini kabul ederse zorlu bir mücadele verecek - Son Dakika
Spor

Serdar Dursun'u düşündüren talip! Avrupa takımının teklifini kabul ederse zorlu bir mücadele verecek

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Serdar Dursun, KV Mechelen'ın radarına girdi. Milli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Belçika Ligi ekibi, 18 takımlı ligde 13. sırada bulunuyor. Deneyimli golcü, kulübün teklifini kabul ederse küme düşmeme mücadelesiyle karşı karşıya kalacak.

26.01.2023 15:49  Güncelleme: 16:10

Ara transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gelecek isimler kadar gidecekler de merak ediliyor. Sarı-lacivertlilerde gidecek isimlerin başında gelen Serdar Dursun'a sürpriz bir talip çıktı.

BELÇİKA'DAN TALİBİ VAR

TRT Spor'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Serdar Dursun'a KV Mechelen talip oldu. Belçika Ligi ekibi, milli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. KV Mechelen, Belçika Ligi'nde 13. sırada bulunuyor.

Serdar Dursun'a Avrupa'dan şaşırtan talip! Teklifi kabul ederse ecel terleri dökecek

16 RESMİ MAÇA ÇIKTI

2021 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Dursun, Jorge Jesus'un takımın başına geçmesiyle kulübeye hapsoldu. Milli futbolcu, bu sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 16 resmi maçta 3 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Serdar Dursun\'u düşündüren talip! Avrupa takımının teklifini kabul ederse zorlu bir mücadele verecek

Son Dakika Spor Serdar Dursun'u düşündüren talip! Avrupa takımının teklifini kabul ederse zorlu bir mücadele verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement