Fenerbahçe Kafilesi Trabzon'dan Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kafilesi Trabzon'dan Ayrıldı

Fenerbahçe Kafilesi Trabzon\'dan Ayrıldı

Trabzon'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından yaşanan olayların ardından Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. Yüzlerce sarı-lacivertli taraftar da kafileyi karşılamak için havalimanına akın etti. Fenerbahçe yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular coşkuyla karşılandıktan sonra havalimanından ayrıldı.

18.03.2024 04:44  Güncelleme: 04:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından yaşanan olaylar Türkiye gündemine oturdu. Yaşanan olayların ardından Trabzon'dan ayrılan Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan Freebird Hava Yolları'na ait uçak saat 03.50 sularında Sabiha Gökçen Havaalanı'na iniş yaptı. Yaşanan olayların ardından Trabzon'dan ayrılan kafileyi karşılamak isteyen yüzlerce sarı-lacivertli taraftar da Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti. Fenerbahçe yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı kafile, güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen özel araçları ve takım otobüsüyle havalimanında taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Heyet bu coşkulu karşılamanın ardından havalimanından ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kafilesi Trabzon'dan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement