Fenerbahçe, Karabükspor Deplasmanında - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Karabükspor Deplasmanında

Fenerbahçe, Karabükspor Deplasmanında

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Karabükspor'a konuk oluyor.

22.12.2013 11:20

Lider Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunun ilk yarısındaki son deplasman maçında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Süper Lig'de son iki hafta maçı öncesi 38 puanla zirvede bulunan sarı-lacivertli ekip, Karabük deplasmanında alacağı 3 puanla rakipleriyle arasındaki puan farklarını korumayı hedefliyor.

İkisi de formda

Bu sezon ligde çıktığı ilk deplasman maçında Torku Konyaspor maçında aldığı yenilginin (3-2) ardından, rakip sahalarda üst üste 6 karşılaşmadan galibiyetlerle ayrılan Fenerbahçe, son iki deplasman maçında yenildiği Karabük temsilcisi karşısında bu kez kazanmayı amaçlıyor. Haftaya 23 puanla 8. sırada giren ve çıktığı son 7 maçta 4 galibiyet, 3 de beraberlik elde eden Karabükspor ise bu çıkışını Fenerbahçe önünde sürdürmek niyetinde… Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Caner takıma, Emenike şehre dönüyor

Sarı kart cezası nedeniyle geçen hafta Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyen Caner Erkin, Karabükspor karşısında takımdaki yerini alabilecek. Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike de sarı-lacivertli formayla ilk kez eski takımı Karabükspor'a karşı forma giyecek.

İki takım da eksik

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin'in sakatlıkları, Raul Meireles'in de teknik bir karar sonucu oynayamayacağı maçta Emenike, Egemen ve Alves ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ev sahibinde ise sakatlıkları süren Eren Güngör ve Hakan Özmert, izinli Lomana Tresor Lualua ve kart cezalı Erkan Kaş forma giyemeyecek.

Son 3 maçı Karabükspor'un

Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de bugün 13. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında Süper Lig'de geride kalan 12 maçtan 8'ini sarı-lacivertliler, 3'ünü ise Karadeniz ekibi kazandı, 1 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin toplam 23 golüne, Karabükspor 13 golle yanıt verirken, rekabetteki son 3 lig maçını Anadolu temsilcisi kazandı.

Kadrolar

Fenerbahçe'nin sahaya kalede Volkan, defansta Gökhan, Egemen, Alves, Caner, orta sahada Mehmet Topal, Cristian, Alper, hücum hattında ise Kuyt, Sow ve Emenike'den oluşan kadrosu ile çıkması beklenirken, Karabükspor'un olası 11'i Waterman, Uğur, Yiğit, Mabiala, İshak, Samba, Furkan, Ahmet İlhan, Hamroun, İlhan, Akpala şeklinde…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Karabükspor Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement