Fenerbahçe Rodrigo Becao ile 5 yıllık sözleşme imzaladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Rodrigo Becao ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Rodrigo Becao ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, İtalyan ekibi Udinese'den transfer ettiği Rodrigo Becao ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Fenerbahçe, 27 yaşındaki stoper için Udinese'ye 8 milyon 312 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Rodrigo Becao ise Fenerbahçe'ye transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti ve pek çok kupa kazanmayı umduğunu söyledi.

20.07.2023 20:32  Güncelleme: 20:33

Fenerbahçe, Rodrigo Becao ile anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-lacivertli ekip, İtalyan ekibi Udinese'den kadrosuna kattığı Rodrigo Becao ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe, 27 yaşındaki stoper için Udinese'ye 8 milyon 312 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

RODRIGO BECAO: ÇOK MUTLUYUMResmi imzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Rodrigo Becao, "Çok mutluyum. Fenerbahçe gibi büyük bir takıma imza attıktan sonra zaten başka bir duygu hissetmeniz mümkün değil. O yüzden bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu forma ile pek çok kupa kazanmayı umuyorum. Biliyorum ki burası çok büyük, devasa bir kulüp. Fenerbahçe her zaman kupalar için mücadele eden bir takım. Benim hedeflerim de aynı. Lig, Türkiye Kupası ve Konferans Ligi'nde mücadele edeceğiz, mümkün olduğunca fazla kupa kazanmak istiyorum. Fenerbahçe taraftarları, burada olduğum için çok mutluyum. Sizleri yakında stadyumda görmeyi umuyorum, doldurun stadyumu, sizler fark yaratıyorsunuz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Rodrigo Becao ile 5 yıllık sözleşme imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement