Fenerbahçe, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. İdmanda futbolcular, core çalışmaları, ısınma ve pas çalışmaları, taktiksel ve bireysel çalışmalar yaptı. Fenerbahçe-Trabzonspor maçı yarın saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak.
Fenerbahçe, Süper Lig'in 11'inci haftasında yarın sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen idman, ilk olarak salonda core çalışmalarıyla başladı. İkinci bölümde sahada ısınma ve pas çalışmalarıyla devam eden antrenmanda futbolcular 2 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas uygulamaları gerçekleştirdi. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Sarı-lacivertliler, yarın saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
Kaynak: DHA