Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçı öncesi antrenmanlarını sürdürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Oyuncuların bir kısmı ise rejenerasyon çalışması yaptı. Yarın basın toplantısı düzenlenecek ve antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.

22.08.2023 15:02

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında perşembe günü sahasında oynayacağı Twente maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Dar alanda yapılan çift kale maçların ardından antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı. Dün akşam Samsunspor ile oynanan mücadeleye ilk 11'de başlayan oyuncular ise günü rejenerasyon çalışması ile tamamladı.

Sarı-lacivertlilerde, Teknik Direktör İsmail Kartal ve bir futbolcu, yarın 17.00'de tesislerde basın toplantısı düzenleyecek. Saat 19.00'da yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikası da basına açık olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement