Fenerbahçe Ülkerli İlkan: "Henüz Herşey Bitmedi" - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülkerli İlkan: "Henüz Herşey Bitmedi"

Fenerbahçe Ülkerli İlkan: "Henüz Herşey Bitmedi"

Fenerbahçe Ülker, THY Euroleague TOP 16 F Grubu 5'inci hafta maçında yarın BC Khimki Moscow Region takımını konuk edecek.

23.01.2013 12:08

Fenerbahçe Ülker, THY Euroleague TOP 16 F Grubu 5'inci hafta maçında yarın BC Khimki Moscow Region takımını konuk edecek.

Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'daki maç 20.30'da başlayacak.

THY Euroleague'deki ilk 4 maçını kaybeden Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, bu maçlarda potasında çok sayılar görünce taraftarının da tepkisiyle karşılaştı.

Ülker Sports Arena'daki son Caja Laboral maçında ortaya koyulan performans ve alınan yenilgi nedeniyle taraftarın gösterdiği ve "Go Home Simone" dedikleri Pianigiani için genç oyuncu İlkan Karaman'dan destek geldi.

"COACH'UN BİR KARİYERİ VAR, TAKIM İÇİNDEKİ ARKADAŞLIK VE ANTRENÖRLE İLİŞKİLER ÇOK GÜZEL"

Özellikle "Top 16" turunda maçların istedikleri gibi gitmediğini, bunun nedenini tam olarak anlamadıklarını dile getiren İlkan Karaman, takımda ilişkilerin iyi olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Neden olduğunu biz de anlamış değiliz. Ancak bunu düzelteceğimize inanıyorum. Kadromuz gerçekten iyi bir kadro. Nedenini anlayamadığım bir şekilde organize olamıyoruz. Çok iyi bir ekibiz. Takım içindeki ilişkiler ve antrenörle ilişkiler çok güzel. Herkesin birbiriyle iletişimi çok iyi. Arkadaşlık çok iyi, antrenörümüzün takımla ilişkileri çok güzel. Düzeltmemiz gereken şeyleri antrenörümüz düşünüyordur. Coach'umuz kariyerli bir isim ve işleri düzeltecektir. Daha iyi mücadele edecek bir ekip olacağımıza inanıyorum."

"PES ETMEK YOK"

Genç oyuncu, üst üste maç kaybedince ister istemez bir güven sorunu yaşadıklarını ancak bunun üstesinden gelebilmek için son dakikaya kadar mücadele etmeleri gerektiğini kaydetti. Şanslarının kalmadığı" yönündeki yorumlara katılmadığını belirten Fenerbahçe Ülkerli oyuncu, olaya her şey bitti gözüyle bakılmaması gerektiğini her zaman bir hedefin olması gerektiğini ifade etti.

Son olarak oynanan Caja Laboral maçında ortaya koydukları performans ve aldıkları yenilgi nedeniyle taraftarın gösterdiği tepkinin bir anlamda kendileri için iyi olduğunu vurgulayan Karaman, "Bu tepki aslında moralimizi bozmaktan ziyade iyi oldu. Çünkü taraftarımız artık bize 'Uyanın ne yapıyorsunuz?' demek istedi. Onların böyle bir tepki vermesinden dolayı biz de kendimizden utandık açıkçası. Bundan sonraki süreçte iyi mücadele edip, başarılı sonuçlar alarak taraftarımızı sevindirmek istiyoruz." diye konuştu.

Milli basketbolcu; antrenör Simone Pianigiani için "Hep eski oyuncularını transfer ettiriyor" şeklindeki eleştirilerin yersiz olduğunu ve hiç kimsenin başarısız olmak için mücadele etmeyeceğini belirterek; "Dediğim gibi Euroleauge için son ana kadar pes etmeyeceğiz. Ayrıca önümüzde kupa ve lig de var. Biraz daha zaman geçerse daha organize, daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum" dedi.

"BENİM İÇİN OYUNDA KALDIĞIM HER AN ÖNEMLİ"

Galatasaray'dan tartışmalı bir şekilde Fenerbahçe kadrosuna katılan İlkan Karaman, kendi peformansını da değerlendirerek, "Tabii ki daha fazla süre almak isterim ama kadromuz çok güçlü. Hocamız neyi uygun görüyorsa biz de elimizden geldiğince bunu başarıyla yerine getirmek istiyoruz. Ama benim için ister 30 saniye sahada kalayım ister 30 dakika, her anı iyi değerlendirmeye bakıyorum. Oyunda olduğum her saniye benim için değerli, mümkün olan en üst düzey katkıyı sağlamaya çalışıyorum, hem kendi kariyerim hem takımım için" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülkerli İlkan: 'Henüz Herşey Bitmedi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement