Fenerbahçe, Zimbru maçı için hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe, Zimbru maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Zimbru maçı için hazırlıklarını sürdürdü
22.07.2023 18:55

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turunda Zimbru takımı ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Sakatlıkları devam eden Lincoln Henrique ve Joshua King'in yanı sıra Ferdi Kadıoğlu da tedbir amaçlı dinlendirildi. Sarı-lacivertliler, hazırlıklarına yarın yapacakları çalışmayla devam edecek.

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turunda Zimbru takımı ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Son bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirilen idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Lincoln Henrique ve Joshua King'in yer almadığı akşam idmanında Ferdi Kadıoğlu da tedbir amaçlı dinlendirildi.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Zimbru maçı için hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika


Advertisement