Gigi Datome'den koronavirüs uyarısı: Türkiye'nin İtalya gibi olmasını istemiyorum - Son Dakika
Spor

Gigi Datome'den koronavirüs uyarısı: Türkiye'nin İtalya gibi olmasını istemiyorum

Fenerbahçeli basketbolcu Gigi Datome, Türkiye'nin koronavirüste ülkesi İtalya gibi olamaması için Türk halkına evden çıkmamaları konusunda çağrı yaptı.

16.03.2020 12:11  Güncelleme: 13:38

Fenerbahçe Beko'nun İtalyan basketbolcusu Gigi Datome, sosyal medya hesabından Türk halkına korona virüs salgını hakkında çağrıda bulundu.

"İTALYA İLE AYNI DURUMA DÜŞMESİNİ İSTEMİYORUM"

Ülkesinin zor bir durumda olduğunu ve Türkiye'nin de bu duruma düşmesini istemediğini belirten Datome, "Türkiye'de henüz acil bir durum olmadığını görüyorum. Virüsün yayılmasını önlemek için yapmanız gereken tek şey evde kalmak. Havanın çok güzel olduğunu biliyorum ama sağlıktan bahsediyorum. Lütfen evinizde kalın. Kalabalık yerlerden kaçının. Türkiye'nin İtalya ile aynı duruma düşmesini gerçekten istemiyorum" açıklamasını yaptı.

Gigi Datome\'den koronavirüs uyarısı: Türkiye\'nin İtalya gibi olmasını istemiyorum
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gigi Datome'den koronavirüs uyarısı: Türkiye'nin İtalya gibi olmasını istemiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • andsmero: ok we understood thanks for info 1 0 Yanıtla
  • tunç06: sen şanslısın hadi iyisin gene...kiristal tuzlu su ile gargara yapın diyor hocaların hocası canan hoca haklı..dengeli yapın.kimyasal temizliklerden kaçının diyor ki haklı... 1 0 Yanıtla
  • Muratttt: Sende dönme italyaya kal burda vatandaşlıkla milli ol larkin oldu huzurlu yaşa paraysa zaten paranız var saglık önemli gigi 1 0 Yanıtla

Advertisement