Fenerbahçeli Futbolculardan Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Futbolculardan Anlamlı Ziyaret

Fenerbahçeli futbolculardan Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Bekir İrtegün ve Mehmet Topal, Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü'ne ziyarette bulundu.

21.04.2015 18:59

Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Bekir İrtegün ve Mehmet Topal, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü'nde tedavi gören çocuklara moral ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında çocuklarla fotoğraf çektiren ve onlara çeşitli hediyeler veren sarı-lacivertli futbolcular, sağlık durumları hakkında da doktorlardan bilgi aldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Futbolculardan Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement