Feyenoord: Kuyt En Büyük Transfer Adayımız - Son Dakika
Spor

Feyenoord: Kuyt En Büyük Transfer Adayımız

Feyenoord Teknik Sorumlusu Martin van Geel, "Kuyt, transferimiz için en önemli aday. Sizinle ne konuştuğumuzu paylaşamam. Açıklama daha sonra." dedi.

15.03.2015 14:02  Güncelleme: 14:09

Feyenoord Teknik Sorumlusu Martin van Geel, transfer konusunda en ağır basan ismin Dirk Kuyt olduğunu açıkladı.

FOX Sports'a konuşan Geel, "Transfer konusunda iki büyük adayımız var. Bunlardan biri Dirk Kuyt, diğeri ise John Guidetti. En büyük adayımızın Kuyt olduğunu söyleyebilirim." dedi.

Açıklamlarına devam eden Geel, "Kuyt ve Guidetti çok iyi futbolcular. Özellikle Kuyt konusunda ciddiyiz çünkü sezon sonunda serbest kalabilir."ifadelerini kullandı.

"KUYT'LA HENÜZ ANLAŞMA YOK AMA..."

Kuyt ile Feyenoord arasında çıkan dedikodulara açıklık getiren Geel, "Henüz bir anlaşma yok. Sizinle ne konuştuğumu da paylaşamam. Belki daha sonra bir açıklama gelir fakat şimdilik haddimden fazla açıklama yaptım." dedi.

"KAZIM'I BEDELSİZ İSTİYORUZ"

Feyenoord Teknik Sorumlusu, bu sezon Feyenoord'da attığı gollerle ddikkat çeken Colin Kazım hakkında açıklamalarda bulundu.

Kazım'ı sezon sonunda bedelsiz almak istediklerini belirten Van Geel, "Kazım'ın sezon sonunda ayrılacağını söyleyemem ama fazla para harcayamayız. Bu nedenle sezon soonu onu bedelsiz takıma kazandırmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Feyenoord'da teknik patron Fred Rutten'in sezon sonu takımdan ayrılacağını açıklamasıyla teknik direktörlük için en büyük adaylar; Jean-Paul van Gastel ve Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord: Kuyt En Büyük Transfer Adayımız
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Feyenoord: Kuyt En Büyük Transfer Adayımız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • CHP'Lİ: Oylarınızı chp ye verin feneri acrupa şampiyonu yapalım 0 3 Yanıtla
  • John Frank: Genç yetenek kaytın talipleri var he 3 0 Yanıtla
  • Pusu: Gerçek Fenerli... 1 0 Yanıtla

Advertisement