FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası - Son Dakika
Spor

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

E grubunda Mısır ile karşılaşacak İngiltere hazırlıklarını sürdürüyor

28.06.2013 23:39

FIFA U20 Dünya Kupası E grubunda Mısır ile karşılaşacak İngiltere 20 Yaş Altı Milli Takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bursa Atatürk Stadyumu'nda teknik direktör Peter Taylor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşunun ardından hücum organizasyonu çalışması yaptı.

Antrenman öncesi basın toplantısında maçın önemine dikkati çeken teknik direktör Taylor, rakiplerini ciddiye aldıklarını belirtti. Şili maçının ikinci yarısında oynadıkları futbolun umut verici olduğunu kaydeden Taylor, "İlk maçta oyuncularımız yorgun gözüküyordu. Ancak ikinci maçımızda 15 dakika daha olsaydı belki de maçı kazanabilirdik. Bursa, Antalya kadar nemli ve sıcak değil. Bu bizim için avantaj olacak. İşimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Mısır'ın iki maçını da kaybetmiş olması bizim için bir şey ifade etmiyor. Kaybettikleri iki maçta da iyi bir futbol ortaya koydular" dedi.

Maçı dört gözle beklediklerini dile getiren Taylor, "Mısır'ın galibiyet için saldıracağını biliyoruz. İki maçı da kazanmış olsalardı daha rahat bir karşılaşma olabilirdi. Şili maçındaki performansımızı tekrarlayıp, galip geleceğimize inanıyorum" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement