Fırat Aydınus'un Maaşı da Kesildi - Son Dakika
Spor

Fırat Aydınus'un Maaşı da Kesildi

Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir maçında yardımcısına küfür ettiği için 30 gün hak mahrumiyeti alan Fırat Aydınus'a bir şok daha... Federasyon Başkanı Hüsnü Güreli'nin talimatıyla Aydınus'un 30 günlük maaşı da kesildi. Aydınus ayda 17 bin TL maaş alıyordu.

26.03.2019 09:38

Yardımcısına hakaretten 30 gün hak mahrumiyeti cezası alan Fırat Aydınus'un 17 bin TL'lik aylığı kesildi.

EY Malatya-M. Başakşehir maçında yardımcısına küfreden ve PFDK'dan 30 gün hak mahrumiyeti cezası alan Fırat Aydınus'a yeni faturalar çıkıyor. Aydınus ceza sonrası önce üç günlük eğitim seminerine davet edilmedi. Daha sonra Federasyon Başkanı Hüsnü Güreli'nin talimatıyla 30 günlük maaşı da kesildi. Aynı zamanda hukukçu olan Güreli, 30 gün hak mahrumiyeti cezası alan birinin eğitime katılmamasını ve bu süre zarfında maaş da alamayacağını ilgili birimlere bildirdi. Aydınus ayda 17 bin TL maaş alıyordu.

KAYDI ŞİMDİLİK 77 BİN TL

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ayrıca Aydınus'un en az 4 maç, 4 de VAR görevi alamayacağını düşünecek olursak 60 bin TL de buradan bir kaybı söz konusu. Eğer ceza 30 günde kalırsa Aydınus'un bu olay sonrasındaki en az kaybı toplam 77 bin TL. Bu arada Süper Lig hakemleri hafta sonuna kadar, bir gün kural, iki gün de VAR eğitimi aldı. Jaap Uilenberg, Oğuz Sarvan ve FIFA VAR Eğitimcisi Danny Makkelie kapsamlı bir eğitim programı uyguladı.

Fırat Aydınus'un Maaşı da Kesildi

DÜĞÜNDE BULUŞTULAR

Gözlemcilere verilen seminerden sonra dün de TFF 1. Lig hakemleri eğitime alındı. Öte yandan MHK çalışanlarından Berkay Yazıcı'nın düğününde eski MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve yeni MHK Başkanı Sabri Çelik aynı masayı paylaştı. Düğünde eski ve yeni MHK üyelerinin yanısırsa çok sayıda da Süper Lig hakemi yer aldı. MHK Başkanı Sabri Çelik'in Namoğlu'nu kapıya kadar uğurlaması da dikkat çekti.

Fırat Aydınus\'un Maaşı da Kesildi

Son Dakika Spor Fırat Aydınus'un Maaşı da Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Benim ben işsiz : ALLAH belasini versin bu ne ya ben ve bizlet asgari ucrete iş bulamiyoruz adamlara bak 17binlira maaş aliyor iyi olmuş kestikleri birakin sürunsunler 14 0 Yanıtla
    Gizli1: sende çalış adam ol insanlar nasıl doktor oluyosa oda hakem oldu maaşının 5 katını alırsın 0 0
  • Korkut dede: Zahmete denk olmayan kazanç haramdır, haram da insanı azdırır 6 0 Yanıtla
  • Xxxx: Haram olsun 4 0 Yanıtla
  • müjdat: ahlak ve terbiyeden yoksun bir hakem ve ne oldum delisi olmuş bir hakem.ne hakem camiasına nede türk futboluna faydası olmayan hakem. 3 0 Yanıtla
  • andsmero: fenevin babası fırattan adamlık beklenmez 1 1 Yanıtla
  • Rizeli: Sikeci hakem defol 0 0 Yanıtla

Advertisement