Frutti Extra Bursaspor - Herbalife Gran Canaria: 76-94 - Son Dakika
Spor

Frutti Extra Bursaspor - Herbalife Gran Canaria: 76-94

Frutti Extra Bursaspor - Herbalife Gran Canaria: 76-94

SALON: TOFAŞ Spor SalonuHAKEMLER: Carmelo Paternico (İtalya), Jurgis Laurinavicius (Yunanistan), Denis Hadzic (Hırvatistan)FRUTTI EXTRA BURSASPOR: Xavier Munford 10, Malik Newman, Can Maxim Mutaf 3, Kenny Kadji 12, Metin Türen 10, Ömercan İlyasoğlu 13, Perry Jones 6, Ender Arslan 8, Oğuz Savaş...

21.10.2020 22:13  Güncelleme: 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SALON: TOFAŞ Spor Salonu

HAKEMLER: Carmelo Paternico (İtalya), Jurgis Laurinavicius (Yunanistan), Denis Hadzic (Hırvatistan)

FRUTTI EXTRA BURSASPOR: Xavier Munford 10, Malik Newman, Can Maxim Mutaf 3, Kenny Kadji 12, Metin Türen 10, Ömercan İlyasoğlu 13, Perry Jones 6, Ender Arslan 8, Oğuz Savaş 14, Tevfik AkdamarHERBALIFE GRAN CANARIA: Jacob Wiley 6, Andrew Albicy 6, Tomas Dimsa 16, John Shurna 18, Matthew Costello 11, Jean Montero 4, Franco Ferrari 7, Stanley Okoye 10, Khalifa Diop, Beka Burjanadze 5, Javier Beiran 111.PERİYOT: 18-33DEVRE: 33-533.PERİYOT: 60-765 FAUL:  32: 33 Matthew Costello, 35: 44 Jacob Wiley (Herbalife Gran Canaria)

7Days EuroCup D Grubu mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor, konuk ettiği İspanyol temsilcisi Herbalife Gran Canaria'ya 76-94 mağlup oldu.

TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk dakikalarından itibaren etkili bir görünüm sergileyen Herbalife Gran Canaria, ilk 5 dakikayı 2-15'lik skor ile önde geçti. Sonraki anlarda Frutti Extra Bursaspor hücumda sayılar bularak farkı 5'e indirse de (14-19), Stanley Okoye ve Tomas Dimsa ve Franco Ferrari'nin elinden üst üste dış atış isabeti bulan İspanyol temsilcisi, ilk periyodu 18-33'lük skor avantajıyla tamamladı.İkinci periyodun başında da özellikle pota altındaki verimli oyununu koruyan İspanyol temsilcisi, aradaki farkı korumasını bildi. Frutti Extra Bursaspor bu bölümde direnç göstermeye çabalasa da, Tomas Dimsa'nın üst üste basketleri sonucu konuk ekip, soyunma odasına 20 sayılık farkla, 33-53 önde gitti.Dönüşte Frutti Extra Bursaspor'un sert savunmasıyla karşılaşan Herbalife Gran Canaria, ilk bölümlerde skor üretmekte zorlanırken, dış atışlarda bulduğu isabetlerle birlikte yeniden oyunda ritmini buldu. Hücumda toparlanan Frutti Extra Bursaspor, 27 sayı bulduğu periyodun son bölümlerinde savunma dengesini koruyamayınca, İspanyol temsilcisi final periyoduna da 60-76'lık skorla önde başladı.Son bölümde rahat bir oyun ortaya koyan Herbalife Gran Canaria, faul problemi yaşadı. İki oyuncusu 5 faul nedeniyle kenara gelen İspanyol ekibi, buna rağmen farkı azaltmak için çaba gösteren Frutti Extra Bursaspor karşısında bulduğu sayılarla üstünlüğünü korudu. Herbalife Gran Canaria, karşılaşmayı 76-94'lük skorla kazanan taraf oldu.

Bu sonucun ardından İspanyol temsilcisi gruptaki üçüncü galibiyetini elde ederken, Frutti Extra Bursaspor ise üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı.


- Bursa
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Frutti Extra Bursaspor - Herbalife Gran Canaria: 76-94 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement