Futbol: Hazırlık Maçı - Boluspor: 1- Göztepe: 0 - Son Dakika
Spor

Futbol: Hazırlık Maçı - Boluspor: 1- Göztepe: 0

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, aynı ligde mücadele edeceği Göztepe ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

02.08.2016 01:04

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, aynı ligde mücadele edeceği Göztepe ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını kulübün Karaçayır Mahallesinde bulunan tesislerinde sürdüren Boluspor, Karacasu Beldesinde bulunan Termal Otel'de kamp yapan Göztepe ile Bolu Atatürk Stadyumunda hazırlık maçı yaptı.

Boluspor sahaya, Soner, Özgür Özkaya, Necati, Mamadou Diarra, Fatih, İsmail, Özgür İleri, Andre Santos, Berat ve Poepon ilk 11'i ile çıkarken Göztepe ise sahada, Göktuğ, Fuchs, Leo, Cemil, Mehmet Erdem, Gosso, Segbefia, Gökhan, Tayfur, Halil ve Mehmet Umut ilk 11'i ile yer aldı.

Karşılaşmaya Göztepe'nin vuruşu ile başlandı. Oyunun ilk dakikalarında her iki takımda orta alanı kalabalık tutmaya özen gösterdi. Maçın 20'inci dakikasında Boluspor zorunlu değişikliğe gitti. Sakatlanan Fatih'in yerine Furkan Şeker oyuna dahil oldu.

Boluspor, karşılaşmanın 40'ıncı dakikasında Furkan'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda çeşitli değişiklikle yaparak başladı.

İkini yarıda özellikle Boluspor orta alanı kalabalık tutup, hızlı ataklarla rakip kalede pozisyona ararken Göztepeli futbolcular da zaman zaman eline geçen gol fırsatlarını değerlendirmeye çalıştı.

Karşılaşma Boluspor'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Göztepe maçının yeni sezon öncesinde oynadıkları dördüncü hazırlık maçı olduğuna değinerek, "Karşılaşmaları, seviyesine göre özellikle 2. Lig,3. Lig ve PTT 1. Lig olarak organize ettik. Çünkü tamamen yeni bir takımız. yapmış olduğumuz bazı çalışmaların belirli maçlarda görmemiz gerekiyordu." dedi.

Çapa, oynadıkları hazırlık maçından gayet memnun olduklarını da ifade ederek, "Bugünkü karşılaşma da bizim adımıza gayet olumlu geçti diyebilirim. En azından oyun olarak olumluydu. Ama şu da bir gerçek. Tamamen hazır olmamız için daha zamana ihtiyacımız var. Zaman zaman saha içinde ufak tefek kopukluklar oluyor. Bu yeni oluşan bir takım için gayet normal." ifadesini kullandı.

Futbol: Hazırlık Maçı - Boluspor: 1- Göztepe: 0
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Hazırlık Maçı - Boluspor: 1- Göztepe: 0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement