Futbolcuya Hüzünlü Veda - Son Dakika
Spor

Futbolcuya Hüzünlü Veda

Futbolcuya Hüzünlü Veda

BJK altyapısında yetişen, Balıkesirspor'da kiralık olarak futbol oynarken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Emre İncemollaoğlu (23) gözyaşları arasında toprağa verildi.

26.04.2011 17:00

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) altyapısında yetişen, Balıkesirspor'da kiralık olarak futbol oynarken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Emre İncemollaoğlu (23) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Oğlunun ölümünden Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın sorumlu olduğunu öne süren Rıza İncemollaoğlu, "Ne yaptı da oğlumu kadro dışı bıraktı? Oğlum sosyal demokrat olduğu için mi? Hocası Hüseyin'e selam olsun. Bilsin ki bu dünya Hüseyin'e de kalmaz" diye konuştu.

Balıkesir'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Emre İncemollaoğlu'nun cenazesi, bugün saat 13. 00'de Ataşehir'deki Pir Sultan Abdal Kültür ve Cemevi'ne götürüldü. Emre İncemollaoğlu'nun cenazesine babası Rıza İncemollaoğlu, annesi Şerefnur İncemollaoğlu, ablası Ebru, kardeşleri Emrah ve Yusuf İncemollaoğlu ile yakın akrabaları, dostları ile takım arkadaşları katıldı. Cenazeye ayrıca Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ünlü sanatçı Sabahat Akkiraz, Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Balıkesirspor ve Doğuşspor temsilcileri de katıldı.

Balıkesir'den İstanbul'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Emre İncemollaoğlu'nun tabutunun üzerine Beşiktaş ve Balıkesirspor formaları örtüldü. Çarşı Grubu, üzerinde "Ölüm adın kalleş, kardeşim mekanın Kartal Yuvası olsun" yazılı pankartı açtı.

Fransa'nın Dijon kentinde yaşamını sürdüren Rıza İncemollaoğlu, ölüm haberiyle yıkıldı. Sezonun başında Emre'nin Samsunspor ile anlaştığını belirten Rıza İncemollaoğlu, "Onu harcadılar Samsun'da. Samsunspor'daki hocası Hüseyin'e selam olsun. Oğluma 'Ben bu kadroda olduğum sürece oynayamazsın' demiş. Kadro dışı bıraktı. Neyi vardı çocuğumun, ne yaptı da kadro dışı bıraktı? Oğlum sosyal demokrat olduğu için mi? Bilsin ki; bu dünya Hüseyin'e de kalmaz" dedi.

Oynayamayacağını anlayınca oğlunun Balıkesirspor ile anlaştığını belirten Rıza İncemollaoğlu, "Ne yaptıysa oğluma Samsun yaptı. Fransa'ya yanıma gelecekti. Oğluma hiç acımadılar. Başarılı, milli olmuş bir futbolcuyu harcadılar. İnşallah birinci lige çıkamazlar" diye konuştu. Ayakta durmakta zorlandığı gözlenen Rıza İncemollaoğlu, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Emre'nin annesi Şerefnur ile ablası Ebru İncemollaoğlu da tabuta sarıldı. Emre İncemollaoğlu'nun cenazesi kılınan namazın ardından Sancaktepe Mezarlığı'na doğru yola çıkarıldı. Cenazede ayrıca Emre İncemollaoğlu'nun giydiği Beşiktaş, Çorumspor, Giresunspor, Samsunspor, Balıkesirspor ve Doğuşspor futbol takımlarının formaları da taşındı. - İstanbul/ Ataşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Futbolcuya Hüzünlü Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement