Galatasaray, Adanaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray, Adanaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Galatasaray, Adanaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
24.03.2017 16:35

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Igor Tudor yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda topa sahip olma çalışmaları yapan sarı-kırmızılılar, interval koşuyla idmana devam etti. Ana bölümde dar alanda 4'e 4 oynanan çift kale maçın ardından interval koşuyla antrenman sona erdi.

Antrenmanda milli takım kamplarında bulunan oyuncular yer almadı.

Galatasaray, Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 12.00'de gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Adanaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika


Advertisement