Galatasaray başkan adayı Burak Elmas, "Birlikte çok şey başaracağız" sloganıyla ekibini duyurdu - Son Dakika
Spor

Galatasaray başkan adayı Burak Elmas, "Birlikte çok şey başaracağız" sloganıyla ekibini duyurdu

Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylarından Burak Elmas, "Birlikte çok şey başaracağız" sloganıyla birlikte seçime katılacağı ekibini açıkladı. Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren de sezon sonunda yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olacak damadı Burak Elmas'ın yanında olduğunu söylemişti.

02.03.2021 20:47  Güncelleme: 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylarından Burak Elmas, 'Birlikte çok şey başaracağız' sloganıyla birlikte seçime katılacağı ekibini açıkladı.

"BİRLİKTE ÇOK ŞEY BAŞARACAĞIZ"

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Burak Elmas, sarı-kırmızılılarda yapılacak başkanlık seçiminde aday olduğunu daha önce açıklamıştı. Elmas, 'Birlikte çok şey başaracağız' sloganıyla birlikte ekibini duyurdu. Seçim kampanyası için kurulan "Birlikte Çok Şey Başaracağız" isimli sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, " Galatasaray Spor Kulübü, çağdaş değerler bilinciyle yoğrulmuş bir grup aydınlanmacı öğrencinin ortaya koyduğu düşünce biçimidir. Nesillerden nesillere aktarılan ve zamana uyum sağlayarak gelişen bir değerler bütünüdür. Bu değerlere inananların yaktıkları meşale, birlikte çok şey başaracağımızı defalarca göstermiştir. Burak Elmas ve ekibi olarak, bu meşaleyi taşımak ve Galatasaray'ın 115 yıllık geleneklerini günümüzün çağdaş spor yönetimi anlayışıyla birleştirmek için yola çıkıyoruz. Galatasaray'ın geleceği için herkesi dinleyen, hesap veren, doğru insanları doğru görevlere getiren; deneyimli, dinamik, tutkulu ve vizyoner bir yönetim anlayışının gerekli olduğuna inanıyoruz. Paylaşımcı, yetki veren, şeffaf ve kurumsal bir yönetim anlayışını kulübümüze kalıcı olarak yerleştirmek; Galatasaray'ı geleneklerine ve geleceğe yakışır bir üslup ile temsil etmek istiyoruz. Bir yılın değil, gelecek 50 yılın Galatasaray'ı için birlikte çok şey başaracağız. Çünkü biz Galatasaray'ız" denildi.

Galatasaray başkan adayı Burak Elmas, 'Birlikte çok şey başaracağız' sloganıyla ekibini duyurdu

FARUK SÜREN DE DESTEKLİYOR

Faruk Süren, sezon sonunda yapılacak seçimlerde aday olacağı belirtilen damadı Burak Elmas'ın yanında olduğunu söylemişti.

Sportcell'e konuşan Süren, Elmas'ın adaylık sürecini şöyle değerlendirdiği açıklamasında, "Arkasında değil yanındayım. Evet böyle bir göreve soyundu. Çok ciddi bir görev, çok zor bir görev. Zor bir miras devralacak. Dönem olarak çok zor bir dönem. Bizim ekonomimiz ne kadar yükselirse biz de yükseleceğiz. Bir borç yapılandırması söz konusu. Borç yapılandırmasının tabii ki reel bir şekilde olması gerekiyor. Bütün bunlarla baş edecek bir ekip kuruyor. İyi bir ekip kuruyor. Tabii mayıs ayında seçim olması kaydıyla. Umarım seçim olur, onu ertelemeyiz. Yani bütün kurulları erteliyoruz, bazılarının işine de geliyor." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray başkan adayı Burak Elmas, 'Birlikte çok şey başaracağız' sloganıyla ekibini duyurdu

BURAK ELMAS'IN LİSTESİNDE BULUNAN İSİMLER

Galatasaray'da başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde şu isimler bulunuyor:

"Burak Elmas, Asaf Savaş Akat, Polat Bengiserp, Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç, Turhan Özen, Burçak Zorlu, Köksal Ünlü, Özgür Kalelioğlu, Fatih Birol, Işıtan Gün, Ozan Şener, Elif Uzuner, Özen Kuzu, Mehmet Şenol, A. Serhat Demirel."

Galatasaray başkan adayı Burak Elmas, "Birlikte çok şey başaracağız" sloganıyla ekibini duyurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray başkan adayı Burak Elmas, 'Birlikte çok şey başaracağız' sloganıyla ekibini duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement