Galatasaray Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray Çalışmalarına Devam Ediyor

12.07.2015 15:54

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Avusturya'nın Windischgarsten kasabasında hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, bu sabah basına ve taraftara açık bir antrenman gerçekleştirdi.

Sarı-kırmızılı takımın sabah idmanı ısınma ve açma - germe hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde yapılan 5'e 2 pas çalışmasına geçen geçen Hamzaoğlu ve öğrencileri, antrenmanın ana bölümünde taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı.

Sezon sonunda milli takım kamplarına katıldıkları için Galatasaray'ın sezon öncesi ilk etap çalışmalarına geç katılan oyuncular ile yeni transfer Lukas Podolski takımla birlikte çalışma gerçekleştirdi. Kampa dün katılan Semih Kaya, sol dizinde hissettiği ağrıdan dolayı Galatasaray sağlık ekibinin isteğiyle antrenmana çıkmadı. Kaya ile ilgili çekilecek MR sonuçlarına göre detaylı açıklamanın yapılacağı duyuruldu. Öte yandan Koray Günter, takımdan ayrı bireysel çalışmalara başladı.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antrenmanla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement