Galatasaray, Corendon Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Galatasaray, Corendon Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti

Galatasaray, Corendon Alanyaspor\'u 4-0 mağlup etti
25.11.2023 21:53

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Corendon Alanyaspor'u 4-0 yenerek galibiyetle ayrıldı. Maç sonrası açıklama yapan milli futbolcu Kazımcan Karataş, takımın kazanmasından mutlu olduklarını ve önlerindeki UEFA Şampiyonlar Ligi maçını en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında ağırladığı Corendon Alanyaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'da milli futbolcu Kazımcan Karataş, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

20 yaşındaki sol bek, RAMS Park'ta oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yoğun bir fikstüre girdiklerini belirten Kazımcan Karataş, "Üç puan aldığımız için mutluyuz. Önümüzde bir UEFA Şampiyonlar Ligi maçı var. Bunu da en iyi şekilde değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Sol bekte Angelino ile oynadıklarını aktaran 20 yaşındaki futbolcu, "Takıma katkı vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışıyorum ve gelişmeye devam ediyorum. Büyük takımda oynamak zor ama zoru başaracağımı düşünüyorum. Elimden geleni yapacağım." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray, Corendon Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti - Son Dakika


Advertisement