Galatasaray'da Delaney ve Johansen Transferleri Zora Girdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Galatasaray'da Delaney ve Johansen Transferleri Zora Girdi

11.07.2016 08:41  Güncelleme: 08:43

Galatasaray'da Danimarkalı Thomas Delaney ve Norveçli Stefan Johansen transferleri zora girdi.

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'a transferde iki kötü haber geldi. Sarı-Kırmızılıların transfer gündeminde yer alan Norveçli Stefan Johansen ve Danimarkalı Thomas Delaney'in işi zora girdi.

İSKOÇ EKİBİ KOLAYLIK SAĞLAMIYOR

Cim-Bom'un ön libero için düşündüğü Celtic'in 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Stefan Johansen için kulübü bonservis olarak 3 milyon pound istediğini bildirdi. İskoç ekibi bu rakamın altına kesinlikle inmeyeceğini bildirdi. Galatasaray'ın ise bonservis olarak 1.5-2 milyon Euro arasında bir rakam vermeyi düşündüğü, aradaki ciddi fark nedeniyle transferin gerçekleşme olasılığının zayıf olduğu ifade edildi.

(Johansen)

DELANEY'İN BONSERVİSİ YÜKSEK

Gündemdeki diğer isim olan Kopenhag'ın Danimarkalı yıldızı Thomas Delaney'in sözleşmesindeki madde de Cim-Bom'un elini kolunu bağladı. Mukavelede, "4 milyon Euro'ya serbest kalabilir" maddesinin yer aldığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için bu rakamı çok yüksek bularak başka alternatiflere yönelmelerini istedi.

İki transferden gelen bu olumsuz haberlere rağmen Galatasaray'ın çalışmalarını sürdürdüğü, Delaney ve Johansen olmasa bile diğer alternatifler için çalıştığı dile getirildi.


(Delaney)

JOSUE KARARSIZLIĞI

Galatasaray, Telles'in Porto'ya satışı sırasında gündeme gelen Josue için kararsız kaldı. Cim-Bom, Portekiz ekibiyle Telles için anlaşma sağlarken, Porto da Josue'yi 1 seneliğine kiralık olarak verebileceğini bildirdi. Galatasaraylı yetkililer 14 kişilik yabancı listesinin netleşmemesi nedeniyle Porto'ya olumlu veya olumsuz bir yanıt vermedi.

(Kaynak: Skorer)

Son Dakika Spor Galatasaray'da Delaney ve Johansen Transferleri Zora Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement